Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poduzetništvo mladih
  • 16.04.2016. 15:00

Koje kulture su u poljoprivredi profitabilne?

Konferenciju, koja će se održati 22. travnja, organiziraju Udruga Mladi poduzetnik Hrvatska, uz potporu Zadarske županije i u suorganizaciji AGRR-e, Udruge za ruralni razvoj Ravni kotari u IMPACT Centru u Zadru.

Foto: Udruga Biovrt
  • 1.171
  • 53
  • 0

Poduzetništvo mladih u poljoprivredi, ruralni razvoj - budućnost RH, naziv je konferencije koju 22. travnja organiziraju Udruga Mladi poduzetnik Hrvatska, uz potporu Zadarske županije i u suorganizaciji AGRR-e, Udruge za ruralni razvoj Ravni kotari u IMPACT Centru u Zadru.

Prema planiranom, na konferenciji će biti prikazana slika današnje poljoprivrede i onoga što nas očekuje u budućnosti te prezentacija mladih i uspješnih poljoprivrednika/ca koji će podijeliti svoja iskustva s polaznicima konferencije. Govorit će se i o stručnom istraživanju tržišta preko kojeg se može odrediti koje poljoprivredne kulture su profitabilne, točnije kako stvoriti preduvjete za što uspješnije bavljenje poljoprivredom.

EU fondovi i kako do njih

Također, kako pomoću zadruga, udruga, proizvođačkih organizacija ili uz pomoć lokalne samouprave, EU fondova, LAG-ova doći do točnih informacija i stručnih odgovora.

Na Konferenciji će sudjelovati uspješni mladi poljoprivrednici, znanstveno-istraživačka zajednica, dionici LAG-ova, udruge, konzultanti za EU fondove i ostale stručne osoba koje će svojim znanjem pružiti što konkretnije informacije.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a prijaviti se možete ovdje.

Foto: Udruga Biovrt


Tagovi

Udruga Mladi poduzetnik Zadarska županija Poduzetništvo mladih


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Haj došlo vrijeme... za zaštitu ječma od korova!