Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Svjetski dan hrane
  • 13.10.2014. 13:50

Kako smanjiti gubitke i bacanje hrane - od polja do stola!

Kako će se u Osijeku obilježiti Svjetski dan hrane?

Foto: depositphotos.com
  • 173
  • 6
  • 0

Hrvatska agencija za hranu (HAH) i Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda (FAO), pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva zaštite okoliša i prirode te visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske, dr. Ive Josipovića, i ove godine organiziraju nacionalno obilježavanje Svjetskog dana hrane.

Tom će se prigodom 15. listopada 2014. na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku održati međunarodni skup: Kako smanjiti gubitke i bacanje hrane: od polja do stola. Izuzetna nam je čast što nam je dolazak potvrdio te će skup i otvoriti predsjednik Republike Hrvatske, dr. Ivo Josipović.

Skup je namijenjen svim dionicima u prehrambenom lancu od polja do stola, predstavnicima nadležnih tijela, industrije, trgovine i svim drugim subjektima u poslovanju hranom, organizacijama potrošača te znanstvenoj zajednici. Skup će se održati na hrvatskom i engleskom jeziku, uz simultano prevođenje.

Sudjelovanje na skupu je besplatno, no prijava je obvezna, te Vas molimo da se zbog ograničenog kapaciteta prijavite u najkraćem mogućem roku, najkasnije do 5. listopada 2014., putem web obrasca ili na tel. 031/ 227- 600. Program skupa nalazi se ispod teksta.

Foto: depositphotos.com


Dokumenti


Tagovi

HAH FAO Bacanje hrane Ivo Josipović Skup Poljoprivredni fakultet MZO Od polja do stola