Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • TOP1.000 HR poljoprivrede
  • 17.03.2015. 10:30

Kako poboljšati plasman proizvoda?

Dugogodišnjim iskustvom u radu s proizvođačima ušli smo u domove poljoprivrednika i zajedno prošli sve njihove brige i probleme. Ovoga puta na nadolazećem Bjelovarskom sajmu predstavljamo razvojne projekte koje smo radili proteklih godina!

  • 1.632
  • 78
  • 0

Najveći domaći poljoprivredni sajam, onaj u Bjelovaru, ove godine će posjetiti i ekipa portala Agroklub® te s ponosom predstaviti projekte na kojima se radilo proteklih godinu dana. Zajedno sa članovima Hrvatske udruge mladih poljoprivrednika, na predavanjima koja će se održati u petak i subotu 20. i 21. ožujka, bit će predstavljen projekt TOP1.000 HR poljoprivrede - iInternacionalizacija agrara!

"Projekt iInternacionalizacija agrara nastao je kao reakcija na potrebe tržišta i brojnih proizvođača s kojima svakodnevno komuniciramo i koji se sa svojim upitima javljaju na portalu Agroklub®. Plasman poljoprivrednih proizvoda uočili smo kao jedan od najvećih problema domaćih proizvođača i sa ciljem poboljšavanja njihovog tržišnog statusa radili smo ovaj projekt", naglašava Mario Relatić, voditelj projekta iInternacionalizacija agrara.

Imate OPG ili poljoprivredni obrt? Pridružite nam se!

U suradnji sa Županijama Republike Hrvatske projektom je izrađena i prva online Baza poljoprivrednih proizvođača, koja će u petak, 20. ožujka 2015. biti premijerno objavljena. "Osobito smo ponosni na pozitivne reakcije poljoprivrednih proizvođača, koji su s nama podijelili svoja dugogodišnja iskustva u poljoprivrednoj proizvodnji, iz čega je projektom nastao brand Dobre priče, opremljen posebnim vizualnim rješenjem", ističe Relatić. "Tu je i podrška Županija, kao i Ministarstva poljoprivrede, bez koje ovaj projekt ne bi bilo moguće provesti" pojasnila je Marina Bošnjak, operativni voditelj projekta.

Kako unaprijediti poslovanje vlastitog gospodarstva saznajte od članova udruge HUMP u Bjelovaru! Prijave u tijeku!
Prijavi se OVDJE.

Projektom će se konačno utvrditi mogućnosti poljoprivredne proizvodnje Republike Hrvatske i istaknuti uspješni proizvođači, a sudjelovanje za sve zainteresirane poljoprivredne proizvođače u projektu TOP1.000 HR poljoprivrede je potpuno besplatno i dobrovoljno. Dobrih priča i u poljoprivredi itekako ima, ali o njima se, nažalost, ne priča dovoljno u medijima.

eGAP aplikacija

Osim premijernog predstavljanja Baze poljoprivrednih proizvođača, koje su mogućnosti za jednostavno vođenje evidencije poljoprivredne proizvodnje putem eGAP aplikacije bit će predstavljene u subotu, 21. ožujka. Za sve one koji još uvijek evidenciju vode u bilježnici i muku muče s papirologijom, predstavit će se moderniji i jednostavniji načini vođenja evidencije - putem klika!

"Možemo se pohvaliti da je Agroklub® danas najčitaniji poljoprivredni portal u regiji, koji mjesečno posjeti 500.000 čitatelja, a s radom je započeo sada već davne 2008. godine. Dugogodišnjim iskustvom u radu s proizvođačima ušli smo - takoreći - u njihove domove i zajedno prošli sve njihove brige i probleme. Kako bismo smanjili njihov posao oko obvezne evidencije proizvodnje i omogućili im da se maksimalno posvete poljoprivrednoj proizvodnji, razvili smo alat eGAP", pojašnjava Vedran Stapić, osnivač portala i glavni razvojni inženjer.

Koje su prednosti ovakvog načina evidencije saznajte već za nekoliko dana - prijave za besplatne radionice su u tijeku!

Raspored predavanja

Petak, 20. ožujka 2015.
13:30
Predstavljanje Projekta iInternacionalizacija agrara i objava prve online Baze proizvođača - AgroKlub®
Predavači:
Vedran Stapić, Mario Relatić i Marina Bošnjak
Subota, 21. ožujka 2015.
11:00
eGAP aplikacija za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje
Predavač:
Vedran Stapić

Želite li i vi postati dijelom priče Agroklub-a i projekta iInternacionalizacija agrara - ili možda već jeste, pridružite nam se u petak i subotu, 20. i 21. ožujka u Gudovcu (Paviljon 9).


Tagovi

TOP1.000 HR poljoprivrede IInternacionalizacija agrara Hrvatska udruga mladih poljoprivrednika HUMP Mario Relatić Vedran Stapić Baza proizvođača EGAP aplikacija Besplatna predavanja Bjelovarski sajam Agroklub Razvojni projekti