Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce International
  • 03.09.2015. 07:20

John Deere opet dominirao na FarmShow-u!

Posjetiteljima je najprimamljivija bila mogućnost leasing financiranja John Deere-a već od 1,99% kamate!

  • 651
  • 47
  • 0

Na predstavljanju najaktualnijih poljoprivrednih trendova na 2. Farm Show-u posebnu pažnju posjetitelja privukao je Novocommerce International. Partnerski pristup, stručna tehnička podrška, najmoćnija poljoprivredna mehanizacija, nagradna igra te promotivne cijene strojeva, privukli su brojne posjetitelje na NCI štand.

"Prvenstveno se želimo zahvaliti svim farmerima na posjetu Novocommerce International štanda i njihovom iskazanom interesu za naše proizvode. Ove godine smo predstavili preko 25 poljoprivrednih strojeva: John Deere traktore, kombajn, balirku, prskalicu, KUHN priključke, Fliegl istovarnu prikolicu te nove tehnologije poput John Deere AMS te Farmsight usluge." navodi Thom Gady, generalni direktor tvrtke.

Osim na izložbenom prostoru, posjetitelji su također mogli pogledati Novocommerce Int. mehanizaciju u radu:

Više o izloženoj mehanizaciji saznajte iz članka Koji nas John Deere traktori čekaju na FarmShow-u?

Predstavljeno leasing financiranje

Bez sumnje, najprimamljivija ponuda hrvatskim farmerima na 2. Farm Show-u bilo je predstavljanje John Deere financiranja: Leasing od 1,99% kamata na 2 godine do 3,99% kamata na 7 godina. Cilj tvrtke je pomoći farmerima kako bi učinili pravi izbor prilikom ulaganja u nabavu poljoprivredne mehanizacije.

U galeriji ispod teksta pogledajte atmosferu sa Novocommerce Int. izložbenog prostora, a za dodatne informacije kontaktirajte tvrtku na jedan od niže navedenih kontakata.


Fotoprilog


Tagovi

Novocommerce International FarmShow 2015 Poljoprivredni sajam John Deere Thom Gady Kuhn Poljoprivredna mehanizacija


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]