Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mlado maslinovo ulje
  • 25.11.2014. 09:00

IV. Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji

Cilj ovog događanja je na jednom mjestu okupiti i predstaviti maslinare, ali i sve zaljubljenike u masline i maslinovo ulje, a događaj ima i edukativni karakter.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 197
  • 12
  • 0

U organizaciji Udruge dalmatinskih uljara i suorganizaciji Udruge senzornih analitičara Olea iz Šibenika, Zavoda za javno zdravstvo Šibenik te Poljoprivredno savjetodavne službe, 13. prosinca 2014. godine u hotelu Olympia u Vodicama, održat će se četvrta manifestacija Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji. Ova međunarodna manifestacija održat će se pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske, Ministarstva poljoprivrede i Šibensko-kninske županije.

Cilj ovog događanja je na jednom mjestu okupiti i predstaviti maslinare, ali i sve zaljubljenike u masline i maslinovo ulje, a događaj ima i edukativni karakter. Tako će se i ove godine održati predavanja na temu maslinarstva i uljarstva, a na svečanoj večeri najuspješnijima i najistaknutijima bit će podijeljene plakete, zahvalnice, medalje i nagrade koje su njihova ulja zaslužila dobivši najviše ocjene prilikom ocjenjivanja.

Zavod za javno zdravstvo u Šibeniku ocjenjivat će kemijske parametre dok će ocjenjivači koji su završili i dobili potvrdu stručne osposobljenosti za kušača maslinova ulja, u Udruzi senzornih analitičara Olea iz Šibenika ocjenjivati organoleptička svojstva. Uvjet za sudjelovanje u ocjenjivanju je upis u registar poljoprivrednih gospodarstava.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji Ocjenjivanje Registar poljoprivrednih gospodarstava Udruga dalmatinskih uljara Udruga senzornih analitičara Olea Vodice Kušači