Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam drvne industrije
  • 27.04.2015. 13:00

Interzum donosi nove trendove u drvnoj industriji!

Od 05. do 08. svibnja 2015. u Kolnu, Njemačka, održati će se najveći međunarodni sajam drvne industrije i novih tehnologija Interzum.

  • 228
  • 14
  • 0

Od 05. do 08. svibnja 2015. u Kolnu, Njemačka, održati će se najveći međunarodni sajam drvne industrije i novih tehnologija Interzum.

Interzum je najveći međunarodni sajam dobavljača za sektor proizvodnje namještaja i unutrašnjeg uređenja u građevinskoj industriji. Sajam sa dugom tradicijom (preko 50 godina) se održava svake druge godine u Kolnu te ima reputaciju inovativnog sajma koji inspirira i postavlja nove trendove u okviru ove industrije.

Novi trendovi i inovacije

Interzum će i ove godine opravdati svoj glas sajma inovacija, jer njegova ponuda, podijeljena u sedam kategorija, inspirira čitavu industriju novim trendovima proizvođača.

Pored svjetskih najjačih proizvođača iz područja okova, površinske obrade, proizvoda od drveta (drveni elementi, rezana građa), materijala za tapeciranje i strojevia za proizvodnju nameštaja, do sada prijavljeni izlagači garantiraju raznovrsnost i širinu ponude po kojima je sajam Interzum poznat.

Pozivamo vas na iskaz interesa za sudjelovanjem na zajedničkom štandu u organizaciji HGK putem priložene Ankete zainteresiranosti u prilogu ispod teksta.

  • Kontakt: Petar Ćurić, stručni suradnik, Tel: +385 1 4561 634, pcuric@hgk.hr

Dokumenti


Tagovi

Interzum Drvna industrija Sajam Drveni elementi Rezana građa HGK Proizvodnja namještaja


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]