Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Proizvodnja šparoga
  • 13.01.2015. 10:00

InterAspa - sajam šparoga i bobičastog voća

U Hannoveru će se 14. i 15. siječnja 2015. godine održati još jedan sajam šparoga i boičastog voća InterAspa 2015. na kojem će biti predstavljene najnovije tehnologije u proizvodnji.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 221
  • 11
  • 0

Ove godine sajam šparoga i bobičastog voća, InterAspa, jedan od najvažnijih događaja u sjemenarskoj industriji, održat će se 14. i 15. siječnja u njemačkom Hannoveru.

Na jednom mjestu okupit će se uzgajivači šparoga, bobičastog voća i povrća iz Njemačke, ali i ostalih zemalja Europe, a ovom će prilikom pokušati razviti odgovarajući okvir za postavljanje odnosa s klijentima te pronaći nove poslovne partnere i otvoriti nove poslovne mogućnosti.

Na sajmu će proizvođači putem jedinstvenog zaslona predstaviti svoje nove proizvode i usluge, a osim toga, bit će im predstavljeni najnoviji trendovi u proizvodnji šparoga i bobičastog voća. Profesionalni savjeti stručnjaka i ovog će puta biti dostupni svima, što znato pridonosi sadržaju sajma, jer su za kvalitetnu proizvodnju potrebna stručna znanja i upućenost u najnovije trendove i tehnologije na tržištu. A na kraju je potrebana i učinkovita marketninška strategija, o čemu će se također razgovarati na sajmu u Hannoveru.

Foto: freedigitalphotos.net


Povezana biljna vrsta

Ogrozd

Ogrozd

Sinonim: - | Engleski naziv: Gooseberry | Latinski naziv: Ribes grosularia L.

Ogrozd pripada porodici kamenika (Grossulariaceae). To je grm srednjeg rasta koji počinje roditi druge godine, a punu rodnost daje s 5-8 godina. U prosjeku živi oko 15 godina, no... Više [+]

Tagovi

Šparoge InterAspa Bobičastoo voće Uzgajivači šparoga Novi trendovi u uzgoju Hannover Ogrozd

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!