Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Info dan
  • 13.01.2015. 15:45

Info dan u Kolanu – EU fondovi za ruralna područja

Info dan – "U fondovi za ruralna područja s primjerima iz Poljske, koja u tome ima učestalo dobra iskustva, održat će se u petak, 16. siječnja u Kolanu s početkom u 10 sati.

  • 284
  • 11
  • 0

LAG otoka Paga u koji su uključeni gradovi Pag i Novalja te općine Kolan i Povljana poziva svoje članove, kojih ima 73, kao i sve zainteresirane subjekte i potencijalne korisnike sredstava EU fondova na Info dan - EU fondovi za ruralna područja s primjerima iz Poljske, koja u tome ima učestalo dobra iskustva. Info dan će se održati u petak, 16. siječnja u Kolanu s početkom u 10 sati.

Skupštini će se osim sudionika s otoka Paga pridružiti i Rabljani, odnosno Grad Rab i općina Lopar s tendencijom razvoja i širenja LAG-a na otok Rab. Shodno tome, doći će i predstavnici Grada Raba i Općine Lopar te se ovim putem pozivaju i svi njihovi subjekti koji su zainteresirani da postanu članovi LAG-a i potencijalni korisnici sredstava.

Info dan u Kolanu - EU fondovi za ruralna područja, besplatan je i otvoren za sve postojeće i moguće korisnike EU fondova i sredstava, kao i za sve koji se žele informirati o navedenoj temi. Namijenjen je svim sektorima, javnoj i lokalnoj samoupravi, poduzetništvu, udrugama i privatnim osobama.

Predavanje će održati tri stručna predavača koji će prezentirati svoja dosadašnja vrlo uspješna iskustva, ali i odgovoriti na pitanja nazočnih. Krešimir Budiša, ključni je stručnjak društva Uhy savjetovanje, s partnerskim društvom Uhy Hb Ekonom, najvećeg revizorskog i consulting društva u Dalmaciji.

Posjeduje višegodišnje iskustvo pripreme projekata, kontrolinga, financijskog savjetovanja i revizije EU projekata uz dodatnu specijalizaciju u području razvoja poslovanja, povezivanja međunarodnih partnera kroz UHY mrežu i B4 grupu te isto tako stručan za pronalazak načina za financiranje projekata.

Inge Jelavić direktor je društva Scala, specijaliziranog za područje projekata u poljoprivredi i ruralnom razvoju, s dugogodišnjim iskustvom pripreme IPARD projekata te član Vijeća Zajednice poslovnih savjetnika HGK te Udruge konzultanata za ruralni razvoj. Boris Pekić jedan je od voditelja projekata B4 Stowarzyszenie u Hrvatskoj, poljskog društva za pripremu vlastitih i i vanjskih projekata financiranih iz EU fondova. Društvo je za sebe provelo preko 80 projekata vrijednosti preko 14,5 mil. EUR, te pripremilo preko 200 projekata za klijente vrijednosti preko 1,2 milijarde EUR.

Uspješni projekti koje su ovi predavači realizirali i njihovo predstavljanje prilagođeno potrebama članova LAG-a, odnosno žiteljima otoka Paga i Raba, zasigurno će privući dovoljan broj sudionika na Info dan u Kolanu, a za prijavu kontaktirajte Ana Mariju Kaštelan na broj 021/612 673.


Tagovi

LAG otoka Paga Novalja Kolan Povljana Krešimir Budiša Uhy Hb Ekonom Uhy savjetovanje EU fondovi Grad Rab Općina Lopar Boris Pekić Projekti Inge Jelavić Ana Marija Kaštelan

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]