Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Međunarodni sajam
  • 24.04.2016. 15:00

Hrvatski proizvodi i ove godine na SeoulFoodu

SeoulFood predstavlja vodeću korejsku međunarodnu izložbu prehrambene industrije s tisuću izlagača i s više od 40.000 posjetitelja svake godine.

Foto: HGK
  • 391
  • 18
  • 0

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Hrvatsko-korejskim poslovnim klubom te Korea Business Centrom (KOTRA) iz Zagreba i ove je godine organizirala nastup naših gospodarstvenika na sajmu SeoulFood koji će se održati u Seoulu, Republika Južna Koreja od 10. do 13. svibnja 2016. godine.

SeoulFood predstavlja vodeću korejsku međunarodnu izložbu prehrambene industrije s tisuću izlagača i s više od 40.000 posjetitelja svake godine. Ovo događanje prilika je za susrete s ključnim uvoznicima, trgovcima i distributerima zemlje koja se po snazi gospodarstva nalazi na 13. mjestu u svijetu.

Svakako treba napomenuti da je, u turističkom smislu, Hrvatska u Koreji trenutačno jedno od najpopularnijih odredišta te da broj korejskih turista neprekidno raste.

Foto: HGK


Tagovi

SeouldFood Prehrambena industrija Koreja HGK


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).