Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Klaster poljomehanizacije
  • 10.10.2016. 13:30

Hrvatska mehanizacija na sajmu u Bologni

Klaster poljomehanizacije nastupit će na Međunarodnom sajmu poljoprivredne mehanizacije EIMA - Bologna od 09. do 13. studenog 2016. godine.

Foto: Klaster poljomehanizacije/Facebook
  • 1.748
  • 86
  • 0

Klaster poljomehanizacije nastupit će na Međunarodnom sajmu poljoprivredne mehanizacije EIMA - Bologna (International Agricultural and Gardening Machinery Exposition) koji se održava od 09-13. studenog 2016.

Na izložbenom prostoru od 150 m² u hali 25 TER, štand A12, Klaster poljomehanizacije predstavit će se različitim proizvodima i strojevima svojih članica Labinprogres-TPS, Hittner, POD-Dežanovac, Hidraulika i Megametal, kao i tiskanim promidžbenim materijalima članica Klastera te promidžbenim filmom o Klasteru poljomehanizacije. Pozivaju se svi zainteresirani da posjete sajam i izložbeni prostor Klastera poljomehanizacije.

Međunarodni sajam EIMA - Bologna

Foto: Klaster poljomehanizacije/Facebook


Tagovi

Klaster poljomehanizacije EIMA Bologna Sajam


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]