Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni sajam
  • 29.11.2014. 09:00

Growtech Euroazija - vodeći poljoprivredni sajam regije

U turskoj će se Antaliji održati još jedan međunarodni sajam poljoprivrede Growtech Euroazija na kojem će izlagati više od 650 izlagača, a očekuje se više od 70.000 posjetitelja.

  • 201
  • 9
  • 0

U srcu turske poljoprivrede, Antaliji, od 03. do 06. prosinca 2014. godine u Expo centru će se, već tradicionalno, održati Growtech Euroazija, međunarodni sajam poljoprivrede, hortikulture i cvjećarstva.

Prošle je godine ovaj najveći poljoprivredni sajam na tom prostoru okupio više od 650 domaćih i inozemnih izlagača. Ovogodišnje izdanje sajma koje će se održati na 35.000 m², također očekuje više od 650 izlagača od čega će njih 200 biti iz iznozemstva i to iz 30 zemalja svijeta. Organizatori očekuju više od 70.000 posjetitelja profesionalaca u ovom području, a najviše ih dolazi iz Irana, Jordana, Egipta, Rusije, Libanona, Saudijske Arabije, Rumunjske i Bugarske, Grčke, Španjolske i Nizozemske.

Sudionici sajma na ovaj način rado pridonse razvoju i jačanju poljoprivredne industrije, ali i prezentiraju nove proizvode, tehnologije i proizvodne tehnike. Posjetitelje će na sajmu dočekati poljoprivredna mehanizacija, sve o staklenicima (grijanje, navodnjavanje, materijali i sl.), ponuda vodećih sjemenarskih kuća, sve o ishrani i zaštiti bilja, organskom uzgoju hrane, sustavi za navodnjavanje i oprema te usluge i logistika.

Sajam će biti otvoren svakoga dana od 10 do 19 sati, dok će se posljednjeg dana zatvoriti u 18 sati.


Tagovi

Growtech Euroazija Sajam poljoprivrede Hortikultura Cvjećarstvo Poljoprivredna industrija Proizvodne tehnike Nove tehnologije Staklenici Sustavi za navodnjavanje Zaštita bilja Poljoprivredna mehanizacija

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]