Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastro manifestacija
  • 11.04.2014. 09:00

Gastro okusi Istre 2014. u Labinu

Tradicionalna manifestacija Gastro okusi Istre u Labinu će okupiti brojne ljubitelje dobre hrane i pića

  • 179
  • 15
  • 0

Obrtnička komora Istarske županije putem Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika i ove godine organizira manifestaciju Gastro okusi Istre, koja će se danas, 11. travnja 2014., u vremenu od 11 do 18 sati, održati na glavnom gradskom trgu u Labinu.

Na manifestaciji će renomirani ugostitelji iz sedam istarskih udruženja obrtnika pripremati tradicionalna istarska jela na atraktivnom cooking show-u. Svako udruženje obrtnika pripremat će jela karakteristična za podneblje iz kojeg dolazi.

Tijekom dana održat će se natjecanje u pripremi jela od šparoga. Pripremljena jela ocjenjivat će stručni žiri, a na poslijetku i proglasiti pobjednika. Osim ugostitelja, na manifestaciji će svoje proizvode ponuditi i vrsni vinari, uljari te poljoprivredni proizvođači. Posjetitelji će moći kupiti keramički tanjur po cijeni od 30 kn, u sklopu kojeg će moći neograničeno degustirati ponuđena jela, a za 20 kn čašu s također neograničenom degustacijom vina.

Domaćin manifestacije je Udruženje obrtnika Labin, a pokrovitelji Grad Labin i Turistička zajednica Grada Labina. Uz ovu gastro manifestaciju održat će se i 6. Labinski sajam cvijeća, koji će potrajati sve do subote, 12. travnja 2014.


Tagovi

Labin Gastro okusi Istre Gastro manifestacija Vino Istarska jela Labinski sajam cvijeća Maslinovo ulje


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.