Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam cvijeća
  • 13.04.2015. 15:50

Florafest u Slavonskom Brodu

U tijeku su prijave za 8. Florafest koji će se održati 9. i 10. svibnja 2015. u Slavonskom Brodu!

  • 435
  • 36
  • 0

U tijeku je zaprimanje prijava za sudjelovanje na ovogodišnjem sajmu cvijeća, koji će 9. i 10. svibnja, osmu godinu za redom, biti održan u prostorima Tvrđave Brod.

Florafest će biti organiziran na cijelom parkovnom prostoru Tvrđave, dok će dio i izložbenog i prodajnog dijela sajma biti u natkrivenom prostoru također u Tvrđavi. Želju za sudjelovanjem na izložbenom dijelu Florafesta, svi koji kane biti dijelom sajma, moraju posebno naglasiti u prijavnici, koju je moguće popuniti osobno u gradskom Upravnom odjelu za gospodarstvo ili na Internet stranici grada (prijavnica u prilogu ispod teksta).

Za sudjelovanje na sajmu kotizacija iznosi 50 kuna po danu, a potrebno ju je uplatiti na ime Grad Slavonski Brod, IBAN: HR 3324840081839600002, model plaćanja: 68, poziv na broj 5738 - OIB, uz svrhu uplate: "kotizacija za sudjelovanje na Sajmu cvijeća". Potvrdu o uplaćenoj kotizaciji treba sotaviti na broj faxa 035/441-775 ili elektroničkom poštom na adresu: mara.aracic@slavonski-brod.hr.

Detaljnije informacije mogu se pronaći na službenoj stranici grada, u kojem se nadaju kako će ovogodišnji 8. Florafest biti uspješna nadogradnja svih prethodnih sajmova cvijeća.

Podsjetimo, tijekom prošlogodišnja dva sajamska dana, na Florafestu svoje cvjetne sadnice izlagalo je više od 90 prijavljenih izlagača, a "zeleni" dio Tvrđave i prošle su godine svojim cvjetnim dekoracijama ukrasila ukrasila komunalna poduzeća iz drugih gradova te je bila upriličena i izložba rezanog cvijeća na slobodnu temu.


Dokumenti


Tagovi

Florafest Sajam cvijeća Slavonski brod Prijavnica Cvjetne dekoracije Tvrđava


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]