Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam cvijeća
  • 24.03.2014. 11:00

Floraart 2014. piše cvjetne priče

I ove godine zagrebački Bundek privući će brojne ljubitelje cvijeća u sklopu međunarodne vrtne izložbe Floraart

  • 718
  • 69
  • 0

Gotovo pedeset godina Floraart piše cvjetne priče glavnog grada Lijepe naše. U proljetnom ruhu u predivnom okolišu zagrebačkog jezera Bundek, na više od trideset hektara otvorenog i dvije tisuće četvornih metara zatvorenog prostora, predstavit će se brojni izlagači iz Hrvatske, Austrije, Francuske, Italije, Mađarske, Njemačke i SAD-a.

49. međunarodna vrtna izložba - Floraart, ove godine će se održati od 28. svibnja do 1. lipnja. U tom periodu Bundek će obilovati sadnicama, ukrasnim biljem, rezanim cvijećem, raznim cvjećarskim priborom i alatom, opremom za uređenje vrtova i dječjih igrališta, sredstvima za prihranjivanje i zaštitu bilja i drugog.

Posjetitelji će moći uživati u brojnim kreativnim radionicama aranžiranja cvjetnih buketa, kao i predavanjima o uzgoju i održavanju cvijeća. Na sajmu će se također naći aranžmani i slike od cvijeća, razne rukotvorina, originalni suveniri, prirodni i ekoloških proizvodi. Pažnju posjetitelja iz godine u godinu posebno privlače pojedine egzotične biljke. U sklopu Floraart-a najuspješnijima i najkreativnijima dodjelit će se nagrade za uređenje interijera i ekstrerijera, u kategorijii vlastite proizvodnje i kategoriji kreativnog izraza u oblikovanju prostora. Već tradicionalno, bit će upriličeni Hrvatski Kup Florista i Međunarodno natjecanje učenika srednjih škola u aranžiranju cvijećem.

Stoga, krajem mjeseca svibnja posjetite Bundek i uživajte u ugodnoj šetnji u rajskom vrtu u sklopu sajma cvijeća Floraart 2014.

U prilogu članka, u obliku galerije fotografije, donosimo dijelić atmosfere sa sajma Floraart.


Fotoprilog


Tagovi

Zagreb Bundek Sajam cvijeća Vrtna izložba Floraart Sadnice Aranžiranje Hortikultura Hrvatski Kup Florista


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

20.03.2024. posađen prvi dio krumpira za sezonu 2024.