Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poduzetna Hrvatska
  • 19.04.2016. 18:30

Festival poduzetništva, obrta i OPG-a

Sajamska manifestacija izložbeno-prodajnog karaktera, programski orijentirana na uspostavljanje novih kontakata, povezivanje poduzetnika i unapređenje poslovanja, uz prateću medijsku promociju, održat će u Trilju, 13. svibnja.

  • 375
  • 16
  • 0

Festival poduzetništva, obrta i OPG-a - sajamska manifestacija izložbeno-prodajnog karaktera, programski orijentirana na uspostavljanje novih kontakata, povezivanje poduzetnika i unapređenje poslovanja, uz prateću medijsku promociju, održat će u Trilju, 13. svibnja, u okviru projekta Moja poduzetna Hrvatska koji je pokrenula medijska kuća Styria media grupa Hrvatska (Večernji list, Poslovni dnevnik, 24 sata), uz potporu Hrvatske gospodarske komore (HGK).

Organizacijski je predviđeno da se takvi festivali ove godine održe u 14 hrvatskih gradova, s tim da se u svakom gradu predstave poduzetnici pojedine županijske komore.

Mjesto održavanja će najčešće biti otvoreni prostor (središnji gradski trg), a datum održavanja je vezan uz neki sajam ili događaj koji se u to vrijeme održava u pojedinom gradu.

Ispod teksta možete pronaći prateću dokumentaciju.


Dokumenti


Tagovi

Festival poduzetništva Moja poduzetna Hrvatska HGK Trilj


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?