Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastro manifestacija
  • 26.05.2015. 09:55

Festival međimurske kuhinje

Turistička zajednica grada Čakovca u suradnji s Gradom Čakovcem ove godine organizira 2. Festival međimurske kuhinje koji će se održati 29. svibnja 2015.

  • 189
  • 13
  • 0

Kako bi obogatili manifestaciju "Dan grada" koja će se održati u razdoblju od 25.5. do 31.5. 2015. godine, Turistička zajednica grada Čakovca u suradnji s Gradom Čakovcem ove godine organizira 2. Festival međimurske kuhinje.

Budući da je interes na 1. Festivalu bio iznimno velik, a kritike pozitivne, organizatori su odlučili obogatiti ponudu uključivši više međimurskih restorana i vinara. 2. Festival međimurske kuhinje održava se u atriju Starog grada u petak, 29.5.2015. godine s početkom u 17:00 h i traje do 20:00 h.

Festival je humanitarnog karaktera, a prihod od prodaje ulaznica namijenjen je "Društvu Naša djeca" i projektu "I ja bi na more" kako bi djecu slabijeg imovinskog stanja razveselili putovanjem na more. Cijena ulaznice iznosi 30,00 kuna, a možete je kupiti već od ponedjeljka 25. svibnja 2015. u Turističkom uredu.

Uživajte u tradicionalnim međimurskim jelima koje će za Vas pripremiti restorani Barok, Shamper, Kristal, Međimurski dvori, Restoran Herman, Hotel Panorama, Life Class Terme Sv. Martin te Srednja škola Prelog kao i vrhunskim međimurskim vinima koje će prezentirati vinske kuće Hažić, Štampar, Tomšić, Horvat, Dvanajščak i Agromeđimurje.

Posjetite ovaj nezaboravan eno-gastronomski užitak i sudjelujete u hvalevrijednoj humanitarnoj akciji.


Tagovi

Gastro manifestacija Festival međimurske kuhinje Čakovec Humanitarni festival Dan grada


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer