Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam cvijeća
  • 06.03.2015. 09:35

Festival cvijeća u Crikvenici!

Očekuje nas 13. Festival cvijeća, koji će nas uveseljavati od 01. do 30. travnja 2015. i uskršnje praznike učiniti ljepšima, toplijima i opuštenijima.

  • 356
  • 23
  • 0

Kako i priliči veselom i razigranom proljeću, zahvaljujući Turističkoj zajednici Grada Crikvenice, Crikvenica će ovih dana biti ukrašena predivnim šarenim cvijećem i ispunjena opojnim mirisima raznovrsnih biljaka.

Očekuje nas 13. Festival cvijeća, koji će nas uveseljavati od 01. do 30. travnja 2015. i uskršnje praznike učiniti ljepšima, toplijima i opuštenijima.

Festival cvijeća je prodajno-izložbena manifestacija, koja se održava u Crikvenici od 2009. godine. U sklopu festivala se u centru grada na štandovima brojnih izlagača iz cijele Hrvatske nude različite vrste cvijeća, sadnice te vrtni program i ukrasna keramika, a posjetitelji mogu saznati i korisne savjete stručnjaka o uređenju interijera i eksterijera te pravilnom uzgoju, njezi i zaštiti biljaka.

Posjetite cvjetnu Crikvenicu, saznajte kako i Vaš vrt može postati čarobna mirisna oaza i opustite se u društvu biljaka u opuštenom ambijentu uz more.


Tagovi

Festival cvijeća Crikvenica Vrtni program Ukrasna keramika Sadnice Vrste cvijeća


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."