Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival čokolade
  • 08.02.2015. 15:05

Festival čokolade i vina Choco & wine fest!

Po treći puta, Festival čokolade i vina bit će u znaku enogastronomskih okusa, od visokokvalitetnih vina, maslinovog ulja, sira i meda koji će biti sljubljeni s glavnim adutom ovog festivala - čokoladom.

  • 238
  • 21
  • 0

Strastveni čokoljupci će se još jednom okupiti kako bi odali počast čokoladnim okusima i mirisima u Brtonigli. 3. Choco & Wine fest svojim gostima otkrit će nove trendove sljubljivanja čokolade s vinom, a ove će se godine održati 21. veljače 2015.

Posjetitelji će moći uživati u meniju koji će na poseban način dočarati kako se okus raznih vrsta čokolade i vina nadopunjuje s tradicijskim proizvodima iz Brtonigle kao što su sir, med, maslinovo ulje i poseban kruh.

Festival će se održati od 12 do 19 sati unutar prostorija zgrade budućeg Muzeja vina i seljačkog stvaralaštva te na prostoru oko zgrade.

Ovogodišnji ugostitelji i partneri manifestacije koji će ponuditi specijalne menije jesu: Food & Wine Primizia by San Rocco i Konoba - Enoteka Zenon. Meni će biti u prodaji tijekom cijelog dana.

Jedan od partnera manifestacije je i slastičarna Villa Soši koja će osigurati prezentaciju i prodaju svojih delicija, ali i prezentaciju posebne torte Istrijane. Villa Soši će također pripremati fondue od čokolade i sira u suradnji i sponzorstvom Podravke. Posjetitelje očekuje i choco show pod vodstvom chefa Roberta Perića i LF catering-a.

U planu je još nekoliko iznenađenja, a Festival obuhvaća i jedno sportsko događanje - utrka Brtonigla Adventure Trek koja će pružiti dobar način potrošnje sve te čokoladne energije.


Tagovi

Choco & Wine fest Muzej vina i seljačkog stvaralaštva Brtonigla Food & Wine Primizia by San Rocco Robert Perić Villa Soši Podravka Brtonigla Adventure Trek Konoba Enoteka Zenon


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer