Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Eko proizvodi
  • 05.05.2014. 09:00

Ekološki sajam Ekobis 2014. u Bihaću

U više od deset godina postojanja sajam Ekobis privukao je preko 1.500 izlagača i 100.000 posjetitelja

Foto: freepik.com
  • 1.096
  • 69
  • 0

Sajam Ekobis je manifestacija ekologije, ekoturizma i ekološke industrije, koju uspješno, već dvanaest godina zaredom, organizira Privredna komora Unsko-sanskog kantona iz susjedne Bosne i Hercegovine. Ekobis će se, ove godine, od 4. do 7. rujna, održati u Bihaću u BiH, na adresi Trg Maršala Tita bb.

Pored klasičnog, sajamskog dijela, koji ima izložbeno-prodajni karakter, u kojem se u proteklih desetak godina predstavilo više od 1.500 izlagača iz 15 zemalja, Ekobis je prepoznatljiv po bogatim edukacijskim programima: okrugli stolovi, stručni skupovi, prezentacije i promocije tvrtki, proizvoda i projekata, poslovni susreti gospodarstvenika, ekološke akcije, dječje ekološke radionice, gastro-festival te brojni kulturno-umjetnički i sportsko-rekreacijski sadržaji. Proteklih godina na sajmovima je realizirano preko 260 ovakvih sadržaja, a sajam je posjetilo preko 100.000 posjetitelja.

Sajam Ekobis ima međunarodni predznak

Sajam se prostire na ukupno 10.000 m² otvorenog i zatvorenog prostora, a prošle godine okupio je 283 izlagača, od kojih 135 inozemnih i to iz 11 zemalja: Hrvatska, Austrija, Indonezija, Italija, Mađarska, Njemačka, Slovačka, Slovenija, Srbija, Turska i BiH. U 2013. godini zabilježeno je 10.012 posjetitelja.

S godina je Ekobis prerastao u manifestaciju koja privlači sve veći interes domaćih i inozemnih izlagača, kao i posjetitelja. Organizatori su za sajam Ekobis dobili priznanje za najbolji regionalni projekt na principima održivog razvoja u jugoistočnoj Europi.

Sajam Ekobis idealno je mjesto za ostvarivanje poslovnih kontakata, prilika da se na jednom mjestu upoznaju istomišljenici, izmjene iskustva, razgledaju najnovija dostignuća u proizvodnji i tehnologijama, te da se povežu proizvođači i prerađivači sa trgovcima i potrošačima.

Više informacija možete saznati putem tel. 00 387 37 316 350 ili maila: pkusk@bih.net.ba.

Foto: freepik.com


Tagovi

Ekobis Bihać BiH Eko proizvodi Eko turizam Ekologija Ekološki sajam


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]