Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Edukacija pčelara
  • 19.01.2017. 19:30

Edukacija za bjelovarsko-bilogorske pčelare

Edukacija za bjelovarsko-bilogorske pčelare održat će se u Bjelovaru 21. siječnja 2017. godine s početkom u 9 sati. Pogledajte program edukacije.

Foto: janleru/pixabay.com
  • 1.032
  • 49
  • 0

Pčelarski savez Bjelovarsko-bilogorske županije, Savjetodavna služba - Podružnica BBŽ, Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Bjelovar, Hrvatska poljoprivredna agencija i Hrvatski pčelarski savez organiziraju edukaciju za pčelare.

Predavanja će se održati u prostoru hotela "Central", u Bjelovaru, Ulica Vatroslava Lisinskog 2, u subotu, 21. siječnja 2017., s početkom u 9:00 sati. Cilj edukacije je upoznati pčelare s aktualnostima u pčelarstvu - novim tehnologijama, određenim bolestima i lijekovima, te važnošću, namjeni i načinu korištenja smjernica "Dobre pčelarske prakse", ali i mogućnosti plasmana na tržište.

Program edukacije možete preuzeti ovdje.

Svrha je poboljšanje kvalitete meda i zdravstvenog stanja pčelinjih zajednica, te osiguranje zdravstvene ispravnosti meda.

Foto: janleru/pixabay.com


Izvori

Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede


Tagovi

Edukacija pčelara Bjelovarsko-bilogorska županija Savjetodavna služba Med Bjelovar

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]