Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nezakonita sječa
  • 16.11.2015. 17:25

Edukacija protiv nezakonite sječe

Županijska komora Slavonski Brod 26. studenog 2015. poziva na tvrtke koje prodaju drvo i proizvode od drva na edukaciju protiv nezakonite sječe.

  • 103
  • 7
  • 0

Županijska komora Slavonski Brod poziva na tvrtke koje prodaju drvo i proizvode od drva na edukaciju protiv nezakonite sječe.

Stručna edukacija o Uredbi (EU) br. 995/2010 Europskog Parlamenta i Vijeća od 20. listopada 2010. godine o utvrđivanju obveza gospodarskih subjekata koji stavljaju u promet drvo i proizvode od drva, održati će se u četvrtak, 26. studenog 2015. godine s početkom u 11 sati u HGK Županijskoj komori Slavonski Brod (Matije Mesića 9, 35000 Slavonski Brod)

Predavanje i prezentacija na temu Zakona o provedbi uredbi Europske unije u vezi s trgovinom ilegalno posječenim drvom i proizvodima od takvog drva (NN 54/13) odnosi se na sve gospodarske subjekte i trgovce koji prvi put stavljaju u promet drvo i proizvode od drva na unutarnje tržište, a predavači će biti Aida Kopljar, Ministarstvo poljoprivrede, načelnica Sektora Uprave šumarstva, lovstva i drvne industrije i Domagoj Pleše, viši stručni suradnik.

Pozivaju se svii gospodarski subjekti i trgovci koji se bave uvozom ili prodajom drvnih proizvoda da aktivno sudjeluju na sastanku te da svoj dolazak prijave na e-mail: mlugarec@hgk.hr ili putem telefona 035/448-583.


Tagovi

Nezakonita sječa Edukacija Aida Kopljar Domagoj Pleše Stručna edukacija Županijska komora Slavonski Brod


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."