Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • DRONEfest
  • 28.01.2017. 12:00

DRONEfest će pokazati moć bespilotnih letjelica

Drugo izdanje DRONEfesta, najveće poslovno-tehnološke konferencije o bespilotnim letjelicama u Hrvatskoj, održat će se 30. i 31. ožujka 2017. godine u City Plaza Zagreb centru.

  • 1.477
  • 153
  • 0

Drugo izdanje DRONEfesta, najveće poslovno-tehnološke konferencije o bespilotnim letjelicama u Hrvatskoj, održat će se 30. i 31. ožujka 2017. godine u City Plaza Zagreb centru.

Nakon odličnog odaziva na prošlogodišnju konferenciju, softverska tvrtka IN2 i digitalna event agencija Eventa01 kao organizatori ponovno žele okupiti sve profesionalce, pojedince, akademsku zajednicu i tvrtke koje aktivno sudjeluju u promicanju i izgradnji industrije bespilotnih letjelica te saznati što se sve dogodilo u zadnjih godinu dana.

Pravilnici EU

Fokus ovogodišnje konferencije je istaknuti u kojim segmentima je postignut napredak, podijeliti najbolja iskustva operatora i korisnika bespilotnih letjelica te omogućiti povezivanje svih zainteresiranih s ciljem razmjene znanja i stvaranja novih poslovnih projekata.

DRONEfest će ponovno pokazati što sve mogu bespilotne letjelice!

Predavanja će obuhvatiti više aktualnih tema, no tri vrijedi posebno izdvojiti. Tema pravilnika Europske unije bavit će se novim zakonskim okvirom i pravilima vezanima uz bespilotne letjelice koje trenutno razvijaju nadležne organizacije EU.

Tihomir Šašić

Važnost dronova u poljoprivredi

Poseban prostor dobit će i tema o dronovima u raznim industrijama, s naglaskom na poljoprivredu u kojoj pomažu u donošenju pravovremenih odluka u cilju osiguranja većih prinosa uz bolju kontrolu troškova prihrane i zaštite. Tema snimanja iz zraka obradit će izazove i prilike profesionalnog snimanja dronovima, a bit će riječi i o sustavima za detekciju i zaštitu od neželjenog korištenja dronova.

Neće nedostajati niti demonstracija

Ono što svi posjetitelji sigurno željno očekuju je demonstracija raznih bespilotnih letjelica u posebno ograđenom prostoru. U sklopu konferencije održat će se i sajam proizvođača i pružatelja usluga na tržištu bespilotnih letjelica.

Redovna cijena kotizacije za ovaj dvodnevni događaj je 1.000 kuna + PDV, no oni koji se brzo odluče mogu proći i povoljnije. U sklopu posebne ponude koja traje do 7. veljače mogu se kupiti dvije kotizacije po cijeni jedne, dok studente čeka posebna povoljna cijena - 250 kuna uz uključen PDV.

Umrežavanje, suradnja, stvaranje zajednice korisnika

"Cilj nam je otvoriti mogućnosti suradnje, umrežavanja i pružiti pogodnosti korištenja bespilotnih letjelica u poslovanju. Stvaranjem zajednice korisnika bespilotnih letjelica nastojimo obratiti pozornost na razne mogućnosti razvoja inovacija na lokalnoj i regionalnoj razini, kao mogućih novih izvoznih proizvoda i usluga“, rekao je Tihomir Šašić, direktor konferencije.


Tagovi

DRONEfest Poljoprivreda Tihomir Šašić


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

20.03.2024. posađen prvi dio krumpira za sezonu 2024.