Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam pršuta
  • 24.02.2014. 13:15

Deveti nacionalni sajam pršuta - Sinj 2014.

Čitava pršutarska industrija i ove godine će se u mjesecu travnju okupiti na 9. nacionalnom sajmu pršuta i suhomesnatih proizvoda "Sinj 2014"

  • 609
  • 55
  • 0

Ovogodišnji nacionalni sajam pršuta i suhomesnatih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem već tradicionalno, devetu godinu zaredom, održava se u mjesecu travnju u alkarskom gradu Sinju. Sinjski hotel Alkar, 12. i 13. travnja 2014. godine rezerviran je upravo za ovaj sajam, na kojem će se predstaviti brojni proizvođači pršuta i suhomesnatih proizvoda, ali i sira i maslinovog ulja, koji se izvrsno sljubljuju u najrazličitijim kombinacijama.

Manifestacija je to koja okuplja sve čimbenike pršutarske industrije, od uzgajivača svinja, proizvođača i distributera pršuta i suhomesnatih proizvoda, pa sve do Vladinih i strukovnih institucija, distributera i proizvođača opreme za mesnu industriju.

Proizvođači će imali priliku izložiti svoje proizvode na štandovima, na kojima će posjetitelji moći razgledati, kušati i kupiti njihove proizvode. U sklopu sajma, kao i dosadašnjih godina, održat će se ocjenjivanje kvalitete pršuta, za čiju potrebu je oformljena komisija sastavljena od renomiranih stručnjaka.

Na sajmu će sudjelovali vodeći proizvođači pršuta i suhomesnatih proizvoda s područja RH, proizvođači slavonske šunke, regionalne mesne industrije, predstavnici udruga proizvođača, individualni proizvođači, vodeći proizvođači istarskog pršuta, kao i dalmatinskog pršuta, gosti iz BiH, predstavnici Udruga uzgajivača svinja, regionalna obiteljska gospodarstva koja se bave uzgojem svinja i proizvodnjom tzv. domaćeg pršuta, predstavnici vodećih trgovačkih lanaca, hotelijera i ugostitelja.

I ove godine ovu hvale vrijednu gospodarsku priredbu organizira Poduzetnički centar Sinj, na čelu sa direktoricom Anom Barać. Organizatori su uvjereni kako će proizvođači autohtonih proizvoda, posebice pršuta i sira, u dalmatinskom priobalju imati višestruku korist od ovogodišnje tradicionalne gospodarske manifestacije.


Tagovi

Sajam pršuta Sinj Mesna industrija Suhomesnati proizvodi Kobasica Kulen Kulenova seka Ana Barać


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]