Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani šljive
  • 07.09.2014. 12:55

Dani šljive u Prozoru 2014.

Na Danima šljive u Prozoru ove se godine očekuje više od 100 izlagača, a organizirana su i stručna predavanja na temu zaštite autohtonih sorti voća i povrća

  • 150
  • 11
  • 0

U Prozoru, u BiH 15. i 16. rujna 2014. godine, održat će se 9. po redu Sajam poljoprivrede, prehrane i turizma pod nazivom "Dani šljive Prozor-Rama".

Očekuje se da će se posjetiteljima na Sajmu ove godine predstaviti više od 100 izlagača, među kojima i pet inozemnih pa se može reći da Sajam ima međunarodni karakter. Ovo je izvrsna prilika za male poljoprivredne proizvođače da se predstave tržištu sa svojim proizvodima iz domaće radinosti.

Često upravo ti mali proizvođači koji se nerijetko bave eko proizvodnjom nemaju prliku, a ni dovoljno sredstava za promociju svojih proizvoda pa su sajmovi poput ovog za njih idealno rješenje. Tim više što se na ovogodišnjem izdanju očekuju i predstavnici brojnih trgovačkih lanaca jer svi važniji i ugledniji lanci ekološkim i proizvodima domaće radinosti daju sve veću važnost uvrštavajući ih u posebne odjele svojih prodajnih jedinica.

Osim toga, Sajam pruža mogućnost ostvarivanja novih poslovnih kontakata, razmjenu znanja te doprinosi razvoju poslovnih planova na području poljoprivrede, prehrane i turizma. Zanimljivo će biti i popratiti nekoliko stručnih predavanja iz područja zaštite autohtonih sorti voća i povrća, a posjetitelje ni ove godine neće ravnodušnima ostaviti bogata i karakteristična gastro ponuda Rame.

Ocjenjivačka komisija najboljim će proizvođačima rakija, likera te drugih proizvoda i usluga dodijeliti zaslužena priznanja, a organizator se pobrinuo da izlagačima koji su proteklih godina sudjelovali na Sajmu osigura besplatan izlagački prostor uz kvalitetne prateće sadržaje.


Tagovi

Dani šljive. Prozro-Rama Sajam poljoprivrede Mali poljoprivredni proizvođači Eko proizvodnja Trgovački lanci Autohtone sorte voća i povrća Stručna predavanja Rakija Likeri Gatro ponuda Rame