Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastro manifestacija
  • 02.10.2015. 20:45

Dani mladog maslinovog ulja u Vodnjanu!

Dani mladog maslinovog ulja će se održati u Vodnjanu od 13. do 15. studenog 2015. godine.

Foto: Milivoj Mijošek
  • 185
  • 12
  • 0

Za vrijeme ove manifestacije, Vodnjan postaje centar susreta hrvatskih proizvođača i uljara, ali i mnogobrojnih međunarodnih gostiju.

Dani mladog maslinovog ulja okupljaju maslinare i uljare cijele Jadranske euro-regije s ciljem da se širokoj javnosti predstave kvalitete mladog maslinovog ulja, a time i zdrave prehrane. Svake je godine interes za ovu manifestaciju sve veći, što pokazuje konstantni rast posjetitelja. Nastali kao jedinstvena manifestacija, Dani mladog maslinovog ulja posebno pridonose afirmaciji maslinovog ekstra djevičanskog ulja kao kvalitetan autohtoni vodnjanski brand.

Stvaranje poslovnih prilika

Dani mladog maslinovog ulja u Vodnjanu su posebno važno mjesto za stvaranje novih poslovnih prilika i razvoj novih ideja, mjesto susreta, stručnih i informativnih edukacija, mjesto za razonodu i uživanje cijele obitelji, gastronomskih radionica na kojoj nastupaju vrhunski kuhari i chefovi prepoznati po svojem radu u široj regiji, ali i u svijetu. Oni donose svoje vrhunske, tradicionalne i suvremene recepte, te koriste naše autohtone proizvode koje sljubljuju s lokalnim ekstra djevičanskim maslinovim uljem.

I ovogodišnji program najavljuje pregršt zanimljivosti, bogatu gastronomsku ponudu, vođene degustacije maslinovog ulja, predavanja i panele na teme bliske maslinarstvu i poljoprivredi. Rok za podnošenje Prijave izlagača je 23. listopada 2015. godine. Obrazac možete pronaći ispod teksta.

Foto: Milivoj Mijošek


Dokumenti


Tagovi

Mlado ulje Maslinovo ulje Prijava Vodnjan Manifestacija


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]