Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastro manifestacija
  • 13.09.2015. 18:20

Dani liganja u Crikvenici!

Glavni dio raznolikog programa gastro manifestacije Dani liganja održat će se 2. i 3. listopada 2015. u centru Crikvenice.

  • 181
  • 10
  • 0

Glavni dio raznolikog programa gastro manifestacije Dani liganja održat će se 2. i 3. listopada 2015. u centru Crikvenice, gdje će se organizirati natjecanje ekipa u kuhanju brodeta od liganja, zabavni progam za djecu, gastro fešte uz tradicionalnu primorsku glazbu, izložba ribolovnog alata i drugi zabavni program. Ribolovno društvoTuner iz Jadranova organizirat će i lignjolov.

Od jeftine pučke, gotovo prezrene hrane, lignje su se na Jadranu u posljednjih pola stoljeća preobrazile u omiljeni specijalitet. Imaju delikatan okus po moru i vrstan su medij za najrazličitije okuse. Mogu se tretirati agresivno, s octom, ljutim papričicama i aromatičnim travama, ali i s nekoliko kapi limuna i malo vlasca.


Tagovi

Gastro manifestacija Dani liganja Crikvenica Lignjolov Kuhanje brodeta


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]