Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani bakalara
  • 03.12.2014. 09:00

Dani bakalara u Dubrovniku

Dani bakalara u Dubrovniku održat će se od 20. do 24. prosinca 2014. godine.

  • 160
  • 6
  • 0

Tijekom prosinca tradicionalno se organiziraju brojne gastronomske manifestacije pa će tako i ovog puta Dubrovnik biti domaćin Dana bakalara koji će se održati od 20. do 24. prosinca. Manifestaciju organizira Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s dubrovačkim restoranima.

Bakalar je tradicionalno jelo, nezaobilazna namirnica na Badnjak diljem jadranske obale pa tako i u dubrovačkom kraju gdje gotovo svaka domaćica ima svoj tajni recept za pripremu ove delicije.

Ove godine Dani bakalara u dubrovačkim će se restoranima održati kao uvod u proslavu Božića i Nove godine. Posjetitelji će u bogatoj ponudi pronaći juhe od bakalara, bakalar na bijelo, brodet od bakalara, paštete, a ponudu će nadopuniti i prikle, suhe smokve, domaće rakije travarice te brojni drugi autohtoni proizvodi.


Tagovi

Dubrovnik Bakalar Suhe smokve Rakija travarica Dani bakalara Gastronomska manifestacija Autohtoni proizvodi

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]