Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam cvijeća
  • 24.04.2014. 09:00

Cvjetno proljeće 2014. u Rijeci

Cvjetno proljeće u Rijeku će i ove godine privući brojne ljubitelje cvijeća

  • 810
  • 70
  • 0

Riječki sajam cvijeća i uređenja Cvjetno proljeće ove godine će se održati od 13. do 18. svibnja 2014. godine na pješačkom mostu preko Rječine. U svom osmom izdanju, sajam će i ove godine okupiti brojne proizvođače cvijeća, ukrasnog, aromatičnog i začinskog bilja. Posjetitelji će na sajmu pronaći i raznovrsne dekoracije za vrt i dom, unikatne dekorativne i uporabne predmete od prirodnih materijala te prigodnu literaturu.

Sajam Cvjetno proljeće i jesenska Florijana čine cjelovit projekt koji se u Rijeci provodi tijekom cijele godine. Edukativnim radionicama, tečajevima cvjetnog dizajna, predavanjima i izložbama potiče se navika hortikulturnog uređenja kao stila života. Obogaćivanje zelenih površina i održavanje gredica, balkona, vrtova i okućnica čini grad atraktivnijim i ostavlja ugodan dojam na posjetitelje i goste Rijeke.

Jedna od prednosti ovih manifestacija je što se na njima predstavljaju proizvođači s vlastitim proizvodima, sadnicama cvijeća i dekorativnog bilja uzgajanih diljem Hrvatske. Proizvođači cvijeća prilikom prodaje prenijeti će kupcima svoje znanje o uzgoju cvijeća, uvjetima i terminima presađivanja, prihrani, njezi i drugim specifičnostima.


Tagovi

Sajam cvijeća Rijeka Cvjetno proljeće Florijana Ukrasno bilje Začinsko bilje


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer