Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vino i pivo
  • 03.02.2014. 09:00

Bujski tjedan vina i piva u srcu Zagreba

Uživajte u bogatoj ponudi vina i piva te jelima karakterističnim za Buje i sjeverozapadnu Istru, uz dobru zabavu, u sklopu Bujskog tjedna u srcu Zagreba

  • 302
  • 23
  • 0

Predstavljanje bujskih vina i piva uz birana jela karakteristična za Buje i sjeverozapadnu Istru održat će se u sklopu Bujskog tjedna u srcu Zagreba, od 17. do 22. veljače 2014. godine. Domaćin ovog uistinu zanimljivog događaja će biti The Hole in One GastroPub.

U tom tjednu posjetitelji će moći uživati u probranim jelima, vinima i pivi iz Buja po veoma prihvatljivim cijenama, i to svaki dan s početkom u 11:30, pa sve do kasnih večernjih sati.

Bujski jelovnik uključivat će istarsku maneštru, ombolo i kobasice sa dinstanim kiselim kupusom, tagliatelle sa salsom Buje, fuži sa bujskim žgvacetom i pizzu La Maglia Verde. U ponudi će se također naći svijetla i crvena piva San Servolo iz Bujske pivovare, kao i bogata ponuda vina iz vinskog podruma - Vina Franković iz Buja, koja će uključivati:

  • Bujsku Malvaziju 2012.
  • Sauvignon 2012.
  • Chardonay 2012.
  • Cabernet Sauvignon 2012.
  • Teran 2012.

Buje su simpatičan gradić na sjeverozapadu Istre, udaljen 13 km od mora. Gurmanima i ljubiteljima vina Buje nikako nisu nepoznanica. Zbog čuvene Bujske Malvazije glas o Bujama pronio se i van naših granica. Za trajanja Bujskog tjedna u The Hole in One GastroPubu bit će prezentiran dio gastronomske i vinske ponude koja najbolje predstavlja taj slikoviti gradić, na nekoliko brežuljaka, u kojemu se osim hrvatskog jezika može čuti i specifićni Istro-Veneto, jezik koji ima korijene u talijanskom jeziku, ali i u čakavskome narječju hrvatskog jezika.

Rezervacije je moguće obaviti putem maila: holeinone.pub@gmail.com ili bujeusrcuzagreba@gmail.com, kao i na tel. 01/4835 280.


Tagovi

Bujski tjedan Vino Pivo Sauvignon Bujska Malvazija Vina Franković Buje San Servolo


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.