Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pomurski sejem
  • 22.07.2015. 16:30

Brojne izložbe i natjecanja na Agra 2015!

Od 22. do 28.8. posjetite 53. izdanje međunarodnog poljoprivredno-prehrambenog sajma Agra 2015.!

  • 550
  • 25
  • 0

AGRA će se svojim, već 53. ponavljanjem, potvrditi kao najvažniji međunarodni poljoprivredno-prehrambeni sajam u susjednoj regiji Hrvatske, Austrije i Mađarske. I ove godine će ponuditi vrhunsku poljoprivrednu i šumarsku tehniku, hranu i vino, sjeme i sadnice, prehrambene proizvode i proizvode za zaštitu životinja i biljaka, opremu za preradu hrane, održivu gradnju i energetiku poljoprivrednih i kućnih gospodarstava, vozila i proizvode domaćih obrta.

U posebnim će prostorima biti predstavljeni Rumunjska, Poljska, Autonomna Pokrajina Vojvodina, Srbija, Mađarska, Kina i tvrtke iz Australije. Posjetitelji će imati priliku degustirati te kupiti vina, mliječne i mesne proizvode, med te najkvalitetniju regionalnu hranu i ekološke proizvode (nagrađivane pri ocjenjivanju kvalitete pod pokroviteljstvom sajma). Na brojnim uzorcima vrtova i izložbama životinja posjetitelji će naučiti o tome što i kako najbolje proizvesti te će se zabaviti na bogatim popratnim događanjima.

Velika izložba životinja

Posjetitelji će imati priliku pogledati veliku izložbu goveda, konja, svinja, ovaca i koza, malih životinja te šarplaninaca. U lijepo uređenom ribnjaku moći će se pogledati i konzumne ribe, a opgromne oaze zelenila predstavljati će središnji sajamski vrt. Moći će se prošetati njivama s prikazima revitalizacije zemlje, modeli nasada slovenskih vina i jabuka, šumskog drveća i grmlja te obiteljski samoodrživi organski vrt kojega svatko može urediti ​​pomoću web aplikacije Permakulturni vrt.

Svaki dan sajma predstavlja zeleno iskustvo!

U subotu, 22.8., na rasporedu je Festival piva, velika revija životinja u oboru i večernja zabava uz renomiranu glazbenu skupinu. U nedjelju, 23.8., svi posjetitelji pozvani su na državno prvenstvo sjekača i natjecanje u plesanju Polke na glazbu poznatog folklornog ansambla. U ponedjeljak, 24. 8., na rasporedu je dan govedarstva i hrane, a u utorak, 25.8., dan konjogojstva i vina. U srijedu, 26.8. je dan svinjogojstva, ovčarstva i kozarstva, dok je četvrtak, 27.8. rezerviran za dan starih traktora Steyr, ekološku poljoprivredu, slovenske parkove prirode i sjemenarstvo.

Prisutne će tijekom cijelog sajma opuštati, zabavljati i educirati Agrina kuhinja s jelima za degustaciju, najboljih slovenskih sastojaka, degustacija vina, sokova, meda, mesnih i mliječnih proizvoda, ponuda slovenskih poljoprivrednih gospodarstava, demonstracija sigurnog rada u šumi i još mnogo toga.

Vidimo se na Agra 2015. u Gornjoj Radgoni!


Tagovi

Agra 2015. Pomurski sejem Međunarodni sajam poljoprivrede Poljoprivredni sajam Sajam u Sloveniji Gornja Radgona Šarplaninac Izložba životinja Prehrambeni sajam Festival piva Državno prvenstvo sjekača Natjecanje u plesu


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]