Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Božićni sajam
  • 29.11.2014. 18:00

Božićni sajam kreativnosti

U Puli će se od 18. do 24. prosinca 2014. godine održati Božićni sajam kreativnost na kojem će mali OPG-ovi predstaviti svoje proizvode.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 194
  • 80
  • 0

Božićni sajam izvrsno je mjesto za pronalazak originalnih božićnih poklona, ali i za druženje i zabavu uz kolače i ostale domaće i autohtone delicije te nezaobilazno domaće kuhano vino. Znaju to i u udruzi Razvoj iz Pule čiji su se članovi i ove godine pobrinuli za organizaciju još jednog Božićnog sajma kreativnosti koji će se održati od 18. do 24. prosinca.

Sajam će biti postavljen na novoj atraktivnoj lokaciji, u Cisccutijevoj ulici u Puli gdje će svi izlagači imati prigodne crvene štandove. I ove će se godine predstaviti mnoštvo malih OPG-ova i obrta koji će posjetiteljima ponuditi svoje najbolje artikle. Naći će se tu brojne delicije iz vlastite proizvodnje poput kolača, meda, raznih slatkiša pa i čokolada ali i prepoznatljivih autohtonih prehrambenih proizvoda ovoga kraja. Proizvođači će predstaviti i proizvode ručne izrade poput raznih dekoracija, uporabnih predmeta ali i igračaka za djecu od tkanine, drveta i sl.

Osim prodajne izložbe proizvoda, Božićni sajam kreativnosti nudi i razne promocije, degustacije te animacije za djecu i odrasle.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Sajam kreativnosti Autohtone delicije Vino Mali OPG-ovi Med Rukotvorine Degustacije