Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HR EKO forum
  • 10.11.2016. 18:00

Biovegin forum o jačanju tržišta eko proizvoda

Biovega vas poziva na HR EKO forum s temom kriteriji kvalitete kao čimbenik jačanja povjerenja u ekološke proizvode. Ova poslovna konferencija će se održati 18. studenog 2016. godine od 9 do 16 sati.

Foto: biovega.hr
  • 1.456
  • 155
  • 0

Biovega vas poziva na HR EKO forum s temom kriteriji kvalitete kao čimbenik jačanja povjerenja u ekološke proizvode. Ova poslovna konferencija će se održati 18. studenog 2016. godine u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore, Rooseveltov trg 2 u Zagrebu, od 9 do 16 sati.

Događanje organizira tvrtka Biovega d.o.o. s ciljem pregleda aktualnih trendova i sagledavanja potencijala poslovanja na tržištu ekoloških proizvoda u Hrvatskoj. Na Forumu će nastupiti domaći i inozemni stručnjaci, a po prvi puta u Hrvatskoj će izlagati Markus Arbenz, izvršni direktor IFOAM-a, krovnog međunarodnog udruženja pokreta ekološke poljoprivrede.

Ulaz za sve posjetitelje je besplatan, uz prethodnu najavu, a prijavu na forum pronađite ovdje.

Ovogodišnji HR Eko Forum imat će fokus na standardima kvalitete kojima će pristupiti cjelovito te propitati mogućnosti integracije ekoloških načela u tri segmenta:

  • kroz osobnu ekologiju i viziju samog organskog pokreta
  • kroz tržišne potencijale te regulatorne mehanizme
  • kroz institucionalno djelovanje

Važni zaključci HR Eko Foruma s konkretnim primjerima aktualnosti na domaćem tržištu bit će doneseni na Panelu koji će istaknuti aktualne rizike i pitanja s kojima se susrećemo u svakodnevnom poslovanju u pogledu definiranja i deklariranja ekološke kvalitete te ocrtati potencijale koje trenutno imamo i kako ih koristiti. Nastavljajući započetu tradiciju, i ove će godine biti dodijeljena priznanja za dostignuća i doprinos razvoju hrvatskog eko tržišta. Forum je usmjeren promociji eko poljoprivrede i tržišta ekoproizvoda, a organizira se uz podršku Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva poljoprivrede.

Foto: biovega.hr


Tagovi

HR EKO forum Biovega Konferencija Ekološki proizvodi Tržište Eko


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer