Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ecomondo
  • 21.08.2014. 12:15

Besplatne ulaznice za sajam zaštite okoliša!

Jedan od vodećih europskih sajmova zaštite okoliša, Ecomondo, pripremio je i besplatne ulaznice za svoje posjetitelje!

  • 386
  • 45
  • 0

Prostori Riminijskog velesajma i ove će godine ugostiti veliki međunarodni stručni sajam posvećen zaštiti okoliša. Radi se o sajmu Ecomondo, koji će se održati 5. - 8. studenoga, pri čemu se s pravom očekuje da će biti premašeni i više nego odlični rezultati iz 2013. godine.

Posvećeni ekološkim inovacijama

Sajam Ecomondo, koji će se i ove godine održati na Riminijskom velesajmu, svojevrsna je platforma koja je posvećena Sredozemnom svijetu te glavnim europskim i međunarodnim strategijama za ekološke inovacije i pretvorbu otpada u vrijedan resurs. To je ujedno forum na kojemu izlagači mogu upoznati konkurenciju, domaće i inozemne partnere, ali i ciljane kupce proizvoda te korisnike usluga iz područja industrije, graditeljstva, javne uprave, komunalnog gospodarstva i uslužnih djelatnosti.

Sajam je ujedno i najopsežniji prikaz cijelog prostora Sredozemlja u kombinaciji sa najučinkovitijim tehničkim rješenjima za pravilno zbrinjavanje i iskorištavanje otpada, ali i za smanjenje potrošnje vode, učinkovitu uporabu otpada kao sirovine ili sekundarnog materijala te energetsku učinkovitost. Konačno, to je visoko specijalizirano čvorište za usavršavanje, školovanje, informiranje, inoviranje, istraživanje i razvoj na domaćoj i međunarodnoj razini.

Ecomondo je glavno mjesto susreta gospodarstva i stručnjaka iz cijelog područja Sredozemlja kako bi riješili probleme vezane uz zbrinjavanje otpada, zaštitu okoliša i održivi promet.

Posjećenost Ecomondo sajma!

Trijumf sajma u 2013.!

O značaju sajma najbolje govore rezultati iz 2013. godine kada ga je obišlo 93 125 posjetitelja iz cijeloga svijeta, što je bilo za 10,4% više nego 2012. godine. U 16 velesajamskih dvorana na 100 000 m² izlagačkog prostora, sveukupno se predstavilo 1200 izlagača. Uz to, održana su čak 143 različita stručna skupa sa više od 1200 predavača i 8000 sudionika. Konačno, bilo je tu i 638 akreditiranih novinara iz Italije i cijelog svijeta. Razloga više nego dovoljno za posjetiti Ecomondo 2014, zar ne?

Besplatan poslovni obilazak sajma i ulaznice za posjetitelje!

Tvrtka MŽ Consulting i ove godine za poslovne posjetitelje priprema sponzorirani obilazak sajma Ecomondo. Radi se o poslovnom i sponzoriranom obilasku sajma za ograničen broj odabranih predstavnika tvrtki iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Kosova i Albanije. Gostima će biti plaćen smještaj u udobnom hotelu, prijevoz od aerodroma i na sajam, ulaznica te dana mogućnosti korištenja prostora za sastanke.

Cilj ovog poslovnog posjeta je razgled sajma i intenziviranje poslovnih kontakata s tvrtkama koje će izlagati u Riminiju. Ovi susreti zamišljeni su putem organiziranih sastanka, koje će si predstavnici sami zakazati uporabom platforme na Internetu.

Klikom na LINK možete saznati više o ovoj mogućnosti te pronaći pozivnicu unutar koje je opisan proces prijave za obilazak.

Ukoliko se registrirate na ovom linku, možete dobiti i besplatne ulaznice za posjet sajmu Ecomondo, ali i sajmove Key Energy i Key Wind. Sve što trebate napraviti jest ispuniti obrazac na dnu stranice gdje ćete označiti da želite posjetiti Ecomondo, a nakon toga ćete primiti Print@Home ulaznice.

Više o samom događaju pročitajte na internetskoj stranici: www.mz-consulting.org, a za sve nedoumice pošaljite upit na e-mail: info@mz-consulting.org.


Tagovi

MŽ Consulting Ecomondo Rimini Italija Zaštita okoliša Ekološke inovacije Pretvorba otpada Sredozemlje Energetska učinkovitost Zbrinjavanje otpada Sponzorirani obilazak

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!