Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Berba grožđa
  • 02.10.2015. 22:05

Berba eko vinograda u Marinovcu Zelinskom!

OPG Čegec proizvodi prvo ekološko vino. Želite li i vi pomoći u njegovu nastajanju, dođite na berbu grožđa. Nećete ostati ni gladni ni žedni.

Foto: Obitelj Čegec
  • 519
  • 49
  • 0

Želite li subotu 03. listopada 2015. provesti u prirodi i dobrom društvu, zagrebačka Udruga Vestigium poziva vas na berbu eko vinograda OPG-a Čegec u Marinovcu Zelinskom, udaljenom pola sata vožnje od Zagreba. Početak berbe je predviđen za 09:00, a završetak oko 16:00 sati.

Berače očekuju domaći doručak i nagrada za trud u obliku ručka, uz odlično vino i prirodne sokove, napravljene od ekoloških namirnica uzgojenih na imanju. Za detalje pišite na e-mail: udruga.vestigium@gmail.com ili nazovite na 098/9702-350.

Foto: Obitelj Čegec


Tagovi

Udruga Vestigum Eko vinograd OPG Čegec Marinovec Zelinski


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]