Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinska manifestacija
  • 03.02.2015. 09:00

BeoWine - Svjetski vinari na jednom mjestu

Najbolji domaći, regionalni i svjetski vinari predstavit će bogatu ponudu vina na poznatoj vinskoj manifestaciji - BeoWine 2015.

  • 185
  • 8
  • 0

U organizaciji Beogradskog sajma uz suorganizaciju Udruženja Vivis te Privrednog društva Srpsko vino, u Beogradu će se od 19. do 22. veljače 2015. godine, održati još jedan, 6. međunarodni sajam vina, Beowine fair 2015.

Proizvodnja i distribucija vina jedna su od najekspanzivnijih industrijskih grana u Srbiji, a na Beogradskom se sajmu uspješno predstavlja od 2010. godine. BeoWine na jednom mjestu okuplja domaće, regionalne ali i svjetske vinare, vinske podrume, kuće vina te distributere ove božanske kapljice.

Kao sastavni dio Sajma, svake se godine održava natjecanje za najbolje domaće vino, najbolje vino Sajma, a za titulu najboljeg i ove će se godine boriti vrhunski somelieri. Nezaobilazan dio ove manifestacije je i aukcijska prodaja vina, a na štandovima izlagača svakodnevno će se organizirati brojne degustacije.

Održavanje ove manifestacije istovremeno sa Sajmom turizma, najatraktivnijim i jednim od najposjećenijih sajmova, jasno govori o značaju ovog događaja i u turističkoj privredi. Podatak o preko 100 izlagača i više od 60.000 posjetitelja, jasan je pokazatelj kontinuirane tendencije rasta ove poznate vinske manifestacije.


Tagovi

Beogradski sajam BeoWine Proizvodnja i distribucija vina Domaće vino Aukcijska prodaja Vrhunski somelieri Božanska kapljica Udruženje Vivis Privredno društvo Srpsko vino Svjetski vinari Međunarodni sajam vina

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer