Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam vina
  • 15.01.2014. 16:00

BeoWine 2014. – sajam vina u Beogradu

BeoWine 2014. - bogata regionalna i svjetska ponuda vina

  • 494
  • 41
  • 0

Prema navodima organizatora sajma BeoWine, jedna od najekspanzivnijih industrijskih grana Srbije - proizvodnja i distribucija vina, po peti put će biti predstavljena na Beogradskom sajmu.

Međunarodni sajam vina BeoWine, održavat će se od 27. veljače do 2. ožujka 2014. godine u Beogradu. Na sajmu održanom 2012. godine sudjelovalo je gotovo 65.000 posjetitelja i 118 izlagača, od kojih 37 inozemnih iz 13 zemalja, među kojima i hrvatski vinari.

Pored domaćih vinara, na sajmu sudjeluju regionalni i svjetski poznati proizvođači vina, a BeoWine intenzivno promovira i vinski turizam. Održavanje ove vinske manifestacije istovremeno sa Sajmom turizma jasno govori o značaju ovog događaja u turističkom gospodarstvu Srbije. Na jednom mjestu predstavljaju se najugledniji proizvođači vina i vinski podrumi. U ponudi se nalazi i kompletna oprema za vinogradarstvo i vinarstvo.

Organizatori sajma nastoje od događaja koji se održavaju za vrijeme BeoWine-a stvoriti zaštitni znak manifestacije, pa se tako svake godine održava nekoliko natjecanja - za najbolje domaće vino, za najbolje vino sajma i natjecanje somelijera. Aukcijska prodaja vina jedan je od nezaobilaznih segmenata ove smotre, a na štandovima izlagača svakodnevno se organiziraju i brojne degustacije.

Više informacija možete saznati na: www.sajam.co.rs


Tagovi

BeoWine Beograd Sajam vina Vinarstvo Vinski turizam Srbija Vino


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]