Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Beogradski sajam
  • 27.03.2015. 16:00

Beoplant fair 2015

Sajam Hortikulture i Darova prirode je manifestacija specifičnog karaktera, koja okuplja izlagače iz raznih oblasti i predstavlja spoj zdravog življenja, prirodnog okruženja i korišćenja prirodnih resursa.

  • 115
  • 9
  • 0

U organizaciji Beogradskog sajma, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, 23. - 26. aprila 2015. godine, na prostoru beogradskog sajma održaće se 20. Međunarodni sajam hortikulture - Beoplant fair, 18. Izložba lekovitog bilja i preparata od meda - Darovi prirode i 3. Izložba vrtlarskih i parkovnih mašina i prateće opreme - Motoplantexpo.

Sajam Hortikulture i Darova prirode je manifestacija specifičnog karaktera, koja okuplja izlagače iz raznih oblasti i predstavlja spoj zdravog življenja, prirodnog okruženja i korišćenja prirodnih resursa. Svake godine okuplja sve veći broj izlagača, a široka ponuda semenskog materijala, sadnica, dekrativnog dendrološkog materijala, svežeg cveća, pribora i mehanizacije za hortikulturu, opreme za navodnjavanje i zalivanje, lekovitih čajeva i melema, meda i preparata od meda, proizvoda od lekovitog i aromatičnog bilja, gljiva i šumskih plodova te literature, privlači i sve veći broj posetilaca.

Akcenat na povezivanju poljoprivrednih proizvođača

Cilj ove manifestacije je da okupi i poveže poljoprivredne proizvođače, ali i predstavi brojne prateće delatnosti te uticaj na razvoj svesti o značaju nastupa na sajmovima, kao jednom od oblika izlaska na tržište. Dodatno se podstiče i udruživanje malih proizvođača radi lakšeg nastupa na domaćem i inostranim tržištima.

Za sve posetioce, Sajam će biti otvoren svakog dana od 10 do 19 sati. Uz svaku ulaznicu posetioci će na poklon dobiti kesicu semena sezonskog povrća. Deo atmosfere sa prošlogodišnjeg izdanja možete pogledati u galeriji fotografija u prilogu članka.


Foto prilog


Tagovi

Međunarodni sajam hortikulture Beoplant fair Motoplantexpo Semenski materijal Med Aromatično bilje Lekoviti čajevi Sadnice Poljoprivredni proizvođači Udruživanje Šumski plodovi Mehanizacija za hortikulturu

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U dvorištu Vinete Šinke, domaćice iz Knjaževca koja već par godina pravi najukusnije namaze i džemove od raznih vrsta voća, ali i cveća. Uskoro na Agroklub-u!