Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austria Bio Garantie
  • 07.02.2017. 16:30

Austria Bio Garantie i ove godine na sajmovima

Tvrtka Austria Bio Garantie uvijek rado sudjeluje na sajmovima gdje prenosi svoja iskustva i znanja iz područja ekološke poljoprivrede. Tu tradiciju nastavlja i ove godine.

  • 1.704
  • 83
  • 0

Jedno od vodećih kontrolnih tijela u ekološkoj poljoprivredi na području Republike Hrvatske i ove zime nastavlja s predstavljanjem svojih djelatnosti na poljoprivrednim sajmovima u Hrvatskoj, a i šire.

Sajmovi su mjesta na kojima poljoprivrednici mogu saznati novitete iz poljoprivredne proizvodnje, zakonske regulative, ali i podijeliti iskustva s drugim poljoprivrednicima.

Tvrtka Austria Bio Garantie iz Čakovca uvijek rado sudjeluje na takvim događanjima gdje prenosi svoja iskustva i znanja iz područja ekološke poljoprivrede. Tu tradiciju nastavlja i ove godine.

ABG na Biofach sajmu

Prvi sajam na kojem će se tvrtka predstaviti je Biofach 2017. To je jedan od najvećih sajmova ekoloških proizvoda u svijetu. Ovogodišnji Biofach održava se od 15.-18. veljače 2017. u njemačkom gradu Nürnbergu, a ABG Hrvatska predstavit će se u sklopu štanda matične tvrtke Austria Bio Garantie Gmbh iz Austrije.

Sajmovi su mjesta na kojima poljoprivrednici mogu saznati novitete iz poljoprivredne proizvodnje, zakonske regulative, ali i podijeliti iskustva s drugim poljoprivrednicima.

Štand broj 585 na kojem možete saznati novitete iz tvrtke ABG nalazi se u hali broj 1. Ove se godine očekuje preko 2.300 izlagača iz svih dijelova svijeta, a sajam je savršeno mjesto na kojem se možete upoznati s trendovima u ekološkoj proizvodnji, ali i razmijeniti iskustva s mnogobrojnim proizvođačima ekoloških proizvoda.

Advantage Austria

Viroexpo u Virovitici

Drugi sajam je nacionalnog karaktera i održava se u Virovitici od 24.-26. veljače 2017. Popularni Viroexpo ove će se godine održati 22. put po redu, a okupit će mnogobrojne predstavnike iz gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede. Zemlja partner ove je godine Češka koja će svim posjetiteljima prenijeti svoja iskustva iz gospodarstva. ABG Hrvatska na Viroexpu sudjeluje u sklopu štanda koji će imati predstavništvo Austrijske gospodarske komore. Na štandu ćete moći saznati o djelatnostima kojima se bavi ABG, te dobiti kontakte osoba zaduženih za nadzor i certifikaciju ekoloških proizvođača i prerađivača.

Za više informacija obratite se tvrtki Austria Bio Garantie na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Austria Bio Garantie ABG Sajam Virovitica Viroexpo Biofach 2017 Njemačka


Partner

Bio Garantie d.o.o.

Ulica Ivana Mažuranića 2, 40000 Čakovec, Hrvatska
tel: +385 (0) 40 390 163, e-mail: hrvatska@abg.at web: http://hr.abg-cert.com/