Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam pčelarstva
  • 21.01.2014. 09:00

Apimell 2014 – pčelarski sajam u Italiji

Apimell 2014 - ključno mjesto za sve subjekte uključene u pčelarski sektor na kojem mogu popratiti najnovije trendove iz područja pčelarstva

Foto: depositphotos, Fotomod
  • 719
  • 52
  • 0

31. izdanje ovogodišnjeg sajma pčelarstva i pčelarske opreme Apimell 2014 održat će se od 7. do 9. ožujka 2014. godine u Italiji - Piacenza. Ovaj sajam, koji se već tradicionalno održava od 1983. godine, prošle godine je posjetilo gotovo 25.000 posjetitelja.

Apimell je zamišljen kao jedinstveno mjesto na kojem bi se zadovoljile potrebe i zahtjevi svih subjekata iz sektora pčelarstva. Godišnji je to događaj za sve one koji, na početku pčelarske sezone, žele istražiti sva moguća tehnička i operativna rješenja vezana za uzgoj pčela, kao i proizvodnju, preradu i pakiranje meda i proizvoda od meda.

Organizatori sajma su FAI - Federacija talijanskih pčelara , UNAAPI - Nacionalni sindikat talijanskih pčelarskih udruga, ANAI - Nacionalna udruga talijanskih pčelara i APAP - Udruga pčelara Piacenza.

U prilogu članka možete pogledati galeriju fotografija sa sajma Apimell.

Više informacija možete saznati na: www.apimell.it

Foto: depositphotos, Fotomod


Fotoprilog


Tagovi

Apimell Sajam pčelarstva Med Italija Propolis Piacenza


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.