Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Turneja Grapak d.o.o.
  • 24.07.2014. 09:35

Alpego i Massey Ferguson udružuju snage!

Pridružite se Grapak prezentaciji Alpego radnih strojeva i Massey Ferguson traktora!

  • 531
  • 69
  • 0

U tjednu nakon naporne žetve Grapak d.o.o, u suradnji s partnerima, krenuo je u obradu strništa. U vremenu od 23. do 25. 07. ova tvrtka prezentirati će moćne strojeve za obradu i pripremu zemljišta talijanskog proizvođača ALPEGO, uz pomoć traktora Massey Ferguson.

Prezentacije se odvijaju na 3 lokacije, a vremena pogledajte u tablici koja slijedi.

LOKACIJA VRIJEME DATUM
Donji Miholjac 10:00 23.07.2014.
Hrastovac 10:00 24.07.2014.
Nedelišće 10:00 25.07.2014.

Ona u Donjem Miholjcu održana je na jučerašnji dan, unatoč kiši, uz pomoć gospodina Petrovića iz tvrtke Autoevropa d.o.o.. Iduća prezentacija odvijat će se tokom današnjeg dana u Hrastovcu, na imanju gospodina Stjepana Pavlaka, a dane prezentacije zatvorit će ona na imanju OPG Marčec, na lokaciji između Nedelišća i Pušćina, na velikoj parceli kod voćnjaka. Ukoliko niste sigurni kako do prezentacije doći, pogledajte mapu lokacija, koja se nalazi ispod teksta.

Ako ste poljoprivrednik, proizvođač ili pak samo zaljubljenik u strojeve i mehanizaciju, Grapak d.o.o. vas poziva da im se još danas i sutra pridružite na ovom događaju i još jednom se uvjerite u kvalitetu Massey Ferguson traktora te Alpego radnih strojeva. Predstavnici proizvođača stručno će predstaviti strojeve, ali i povesti ih u rad kako bi sudionici uvidjeli njihovu kvalitetu i u praksi.

Po završetku događaja, sudionici će se moći počastiti domaćim specijalitetima i zabaviti u ugodnom druženju sa ostalim prisutnima. Ukoliko pak ne možete prisustvovati ovom događaju, pogledajte video u prilogu, koji predstavlja rad Massey Ferguson traktora serije 5600.


Tagovi

Grapak prezentacija Massey Ferguson Alpego Žetva Obrada strništa Donji Miholjac Autoevropa d.o.o. Stjepan Pavlak OPG Marčec Nedelišće Pušćin


Partner

Grapak d.o.o.

Mavra Schlengera 5, Gornji Kneginec, Hrvatska
tel: +385 (0)42 209 236, e-mail: prodaja@grapak.com web: http://grapak.hr/