Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ekonomska klinika
  • 11.03.2016. 18:30

Akademija za OPG!

Akademija za OPG je zamišljena kao obrazovni program za sve OPG-ove koji se žele dodatno educirati o mogućnostima poslovnog usmjerenja prema poljoprivredi, o procesu apliciranja za sredstva iz EU fondova za male OPG-ove.

  • 1.372
  • 140
  • 0

Ekonomska klinika, neprofitna organizacija studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, koji u suradnji s mentorima i vanjskim suradnicima pružaju pomoć građanima, neprofitnim udrugama te mladim i socijalnim poduzetnicima, organizira Akademiju za OPG.

Akademija za OPG je zamišljena kao obrazovni program za sve OPG-ove koji se žele dodatno educirati o mogućnostima poslovnog usmjerenja prema poljoprivredi, o procesu apliciranja za sredstva iz EU fondova za male OPG-ove, pisanja poslovnog plana, efikasnog korištenja energenata, zadrugama i udruživanju te poticanju mladih na poduzetništvo u poljoprivredi.

Sljedeće predavanje se odvija 01.04.2016. od 17:00 do 19:00 na Ekonomskom Faklutetu u Zagrebu, a prijaviti se možete ovdje.

Ekonomska klinika organizira skup edukativnih predavanja Akademija za OPG

Edukacije su besplatne, uz prethodnu najavu, i održavat će se u prostoru Ekonomskog Fakulteta u Zagrebu. Akademija je koncipirana kao set od tri odvojena predavanja, u sljedećim terminima: 11.3., 18.3. i 1.4.

Prvo predavanje se održava u petak 11.03. 2016. od 17:00 do 20:00 na temu Povlačenje sredstava iz EU fondova za male OPG-ove i pisanja poslovnog plana.

Sljedeće predavanje se odvija 01.04.2016. od 17:00 do 19:00 na Ekonomskom Faklutetu u Zagrebu, a prijaviti se možete ovdje. Predavač je Dušan Predović.


Tagovi

Ekonomska klinika Edukacije EU fondovi Mali OPG Obrazovni program Zadruge Udruživanje


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]