Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agrotech 2017
  • 15.02.2017. 19:30

Agrotech 2017 - farmerima omiljeni sajam

Međunarodni sajam poljoprivrede u Kielcu, u Poljskoj, održava se od 17. do 19. ožujka.

Foto: targikielce.pl
  • 1.788
  • 195
  • 0

Omiljeni sajam poljskih farmera Agrotech, svoje će 23. izdanje imati od 17. do 19. ožujka u Kielcu. Međunarodni sajam poljoprivrede svake godine bilježi povećanje broja posjetitelja. Ta se brojka lani popela na 64.330 i dovela sajam u Kielcu među vodeće proljetne sajmove.

Agrotech 2017 i ove će godine izložiti najnovije modele traktora, priključne strojeve, opremu i alat za stočarsku i biljnu proizvodnju.

Na sajmu će se predstaviti i novo sjeme, pesticidi, gnojiva, stočna hrana i dodatci stočnoj hrani kao i infrastruktura potrebna za gradnju gospodarskog dvorišta.

Foto: targikielce.pl


Tagovi

Agrotech 2017 Poljska Sajam poljoprivrede


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić