Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastro manifestacija
  • 19.11.2015. 12:50

Advent u Baranji

Advent u Baranji prigodan je program slavljenja nadolazećeg blagdana Božića, a održava se od 25. studenog do 31. prosinca.

  • 274
  • 21
  • 0

Advent u Baranji prigodan je program slavljenja nadolazećeg blagdana Božića, a održava se od 25. studenog do 31. prosinca. Naime, svakog se vikenda tijekom prosinca diljem Baranje održavaju brojne prigodne manifestacije. Prvog i zadnjeg vikenda u prosincu u Belom Manastiru održava se Božićni sajam. U Zmajevcu se održava Kristkindl Markt. Sajmovi su spoj tradicije, baranjske gastro, eno i etno ponude te prigodnih proizvoda koji obilježavaju nadolazeći blagdan.

Adventska ponuda smještaja

Tim povodom, adventska ponuda ugostitelja i smještaja na seoskom domaćinstvu Stara Baranja uključuje tri dana i dva noćenja s doručkom za dvije osobe, baranjsku dobrodošlicu u vidu rakijice i hladne plate Stara Baranja (kulen, kobasice, slanina, čvarci), sve za 549 kuna. Uz prethodni dogovor s domaćinima moguća je priprema tradicionalnih domaćih jela kao što su fiš-paprikaš, čobanac, baranjski gulaš, cigansko pečenje, roštilj.

Za sva pitanje ili dodatne informacije u vezi smještaja, tu je Seljačko domaćinstvo Stara Baranja, Glavna 101, Kneževi Vinogradi, telefon:098/835240 i 098/9678414, email: starabaranja@gmail.com

Gastro manifestacije

Za vrijeme adventa u Baranji održavaju se tradicionalne manifestacije poput ČvarakFesta, Zimskog vašara u Karancu, Božićni sajmovi u Dardi, Kneževim Vinogradima i Belom Manastiru, i druge gastro manifestacije.

Uz sve to možete posjetiti Kopački rit, Vinski podrum Belja iz 1526. godine, vinsku cestu, gradove Osijek (Tvrđa), Vukovar i Ilok. Tradicionalno gostoljubivi domaćini.


Tagovi

Advent u Baranji Beli Manastir Karanac Zmajevac ČvarakFest Kristkindl Markt Božićni sajam


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."