Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Baranja
  • 01.12.2014. 09:00

Advent u Baranji

Brojnim malim poljoprivrednim proizvođačima, ali i onima koji nude ekološke proizvode ovo je izvrsna prilika za prezentaciju i prodaju proizvoda.

  • 273
  • 72
  • 0

I ovog će se prosinca tradicionalno obilježiti Advent u Baranji kroz brojna događanja i sajmove. Tako će se prvog i posljednjeg vikenda mjeseca prosinca u Belom Manastiru održati Božićni sajam.

Brojnim malim poljoprivrednim proizvođačima, ali i onima koji nude ekološke proizvode ovo je izvrsna prilika za prezentaciju i prodaju proizvoda. Posjetitelji su već prethodnih godina pokazali veliki interes za ovakva događanja koja nude mogućnost kupovine domaćih i autohtonih proizvoda, ali i dobre zabave.

Sajamska božićna priča u Baranji tijekom dva vikenda baranjcima i njihovim gostima, u prigodnom božićnom okruženju i mnoštvu štandova pružit će priliku za degustaciju, kupovinu i uživanje u tradicionalnim domaćim kolačima, raznim vrstama meda, prirodnih sokova, rakija, vina, likera pa čak i zimnice. Mnogi će upravo ovdje pronaći originalne božićne poklone poput ručno izrađenih igračaka, suvenira i drugih rukotvorina.

Atmosferu će svakako podići tradicionalno kuhano vino, čaj ili možda topla čokolada, a pored štandova sa kobasicama i drugim "zimskim" delicijama sigurno nećete ostati gladni. Božićni će ugođaj dodatno začiniti i prigodni glazbeni program. Sasvim dovoljno razloga za posjetiti Baranju ovoga prosinca.


Tagovi

Advent u Baranji Poljoprivredni proizvođači OPG Degustacija Vino Rakija Autohtoni proizvodi

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]