Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Božićni sajam
  • 26.11.2014. 09:00

Advent na MESAP-u 2014.

Ovo je izvrsna prilika malim proizvođačima da predstave svoju ponudu hrane, pića, kolača, slastica, suhomesnatih proizvoda, sireva te brojnih drugih domaćih autohtonih proizvoda.

  • 176
  • 18
  • 0

Međimurski sajam poduzetništva MESAP posljednji će mjesec u godini i ovoga puta obilježiti održavanjem božićnog sajma pod nazivom Advent na MESAP-u 2014. Svoja vrata brojnim će posjetiteljima otvoriti 13. prosinca, koji će još i drugog dana 14. prosinca moći uživati u blagdanskoj ponudi.

Ovo predblagdansko vrijeme izvrsna je prilika malim proizvođačima da putem ovoga i sličnih božićnih sajmova predstave svoju ponudu hrane, pića, kolača, slastica, suhomesnatih proizvoda, sireva te brojnih drugih domaćih autohtonih proizvoda, kupcima koji su u potrazi za originalnim poklonima. Maštovita pakiranja domaćih i zdravih proizvoda proizvedenih na prirodan način te prirodnih kozmetičkih preparata i ovog će Božića zasigurno privući mnoštvo kupaca. Osim toga, ponuda će uključivati i božićne poklone te nakit i suvenire.

Izlagački prostor besplatan je za sve izlagače, a oni koji još uvijek nisu prijavili svoje sudjelovanje mogu to učiniti putem prijavnice koja se nalazi u prilogu članka, najkasnije do 06. prosinca ili do popunjenja mjesta.


Dokumenti


Tagovi

Advent na MESAP-u Blagdanska ponuda Autohtoni proizvodi Suhomesnati proizvodi Božićni pokloni Božićni sajam Kolači Slastice