Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival vina
  • 17.11.2014. 12:50

9. Vino.com - festival vina i kulinarstva

Na površini od oko 2.500 m² okupit će se više od 300 izlagača proizvođača i trgovaca: vina, pršuta, sira, ulja, kulena, slatkih delicija i drugih proizvoda iz Europske unije i zemalja našeg okruženja, a ostali dijelovi svijeta bit će zastupljeni putem uvoznika.

  • 337
  • 13
  • 0

Deveti zagrebački festival vina i kulinarstva, Vino.com održat će se 28. i 29. studenog 2014. godine u hotelu Esplanade u Zagrebu. Otvorenje je predviđeno za 28. studeni u 12 sati, a oba dana festival će biti otvoren od 12 do 20 sati.

Festival je u cijelosti posvećen kulturi stola, vina i hrani, kao nezaobilaznom dijelu gospodarstva i hrvatske turističke ponude. Budući da se priredba održava uoči božićnih i novogodišnjih blagdana bit će to ujedno i dobar uvid za poslovne ljude i građane u mogućnosti u mjesecu darivanja. Ove će godine posebni gosti festivala biti grupa inozemnih i domaćih novinara koji će od 24. studenog do svečanog otvorenja imati priliku upoznati Brač, Hvar i Imotski te njihovu eno-gastro ponudu.

I ovogodišnje izdanje festivala posjetiteljima će pružiti brojna događanja poput prezentacija i degustacija vina ali i mogućnosti sljubljivanja hrane i vina. Održat će se i suvremeno koncipirane eno-gastro edukacije za poslovne ljude, trgovce, sommeliere, ugostitelje, ljude iz javnog života, novinare i druge ljubitelje vina i hrane.

Na površini od oko 2.500 m² okupit će se više od 300 izlagača proizvođača i trgovaca: vina, pršuta, sira, ulja, kulena, slatkih delicija i drugih proizvoda iz Europske unije i zemalja našeg okruženja, a ostali dijelovi svijeta bit će zastupljeni putem uvoznika. Eno-gastronomske radionice i ove će godine pridonijeti promociji turizma, vina i gastronomije.

Organizatori, sudeći prema prethodnim izdanjima Vino.com-a očekuju veliki odaziv građana Grada Zagreba, cijele Hrvatske i okolnih zemalja, javnih osoba i djelatnika, poslovnih ljudi, ugostitelja i turističkih djelatnika, novinara te drugih poklonika vina i jela.


Tagovi

Vinocom Hrana Degustracija Pršut Sir Ulja Kulen Slatke delicije Eno-gastronomske radionice Edukacije Festival Kulinarstvo

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]