Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Seminar biljne zaštite
  • 06.02.2017. 19:30

61. Seminar biljne zaštite u Opatiji

61. Seminar biljne zaštite održava se od 7. do 10. veljače 2017. u Opatiji.

Foto: pixabay.com, hug
  • 2.267
  • 247
  • 0

61. Seminar biljne zaštite održava se od 7. do 10. veljače 2017. u Opatiji, a svi članovi Hrvatskog društva biljne zaštite su pozvani da se prijave na Seminar koristeći elektronski obrazac koji mogu pronaći na web stranici.

U utorak, 7. veljače 2017. predsjednica HDBZ prof. dr. sc. Renata Bažok otvorit će seminar.

Seminar će započeti Okruglim stolom: Novi kriteriji Europske Unije pri procjeni SZB - moguće posljedice za poljoprivredu u Republici Hrvatskoj.

Seminar će se nastaviti u srijedu 8. veljače 2017. aktualnim problemima u zaštiti bilja, a agronom Milorad Šubić predavat će o mogućnostima i ograničenjima suzbijanja kalifornijske štitaste uši u nasadima jabuke te novijim patološkim problemima u nasadima jabuka i učinkovitosti ljetnih mjera zaštite na ispravnost plodova tijekom skladištenja.

Bit će riječi o štetama i iskustvima u suzbijanju biljno parazitnih nematoda korjenastog povrća te suzbijanju tripsa na povrću u zaštićenim prostorima, ali i najčešćim virusnim oboljenjima rajčice i paprike u Hrvatskoj.

Poseban dio Novi i nadolazeći problemi u zaštiti bilja održat će se u srijedu, dok je četvrtak rezerviran za šumarske vrste.

Foto: pixabay.com, hug


Tagovi

Seminar biljne zaštite Opatija


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]