Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Institut za ratarstvo i povrtlarstvo
  • 30.12.2014. 08:30

49. Savjetovanje agronoma Srbije

Savjetovanje agronoma izvrsna je prilika za prezentaciju najnovijih znanstvenih dostignuća Instituta za ratarstvo i povrtlarstvo u oplemenjivanju ratarsko-povrtlarskih biljaka.

  • 262
  • 12
  • 0

U organizaciji Instituta za ratarstvo i povrtlarstvo iz Novog Sada, od 25. do 31. siječnja 2015. godine, na Zlatiboru će se održati 49. Savjetovanje agronoma Srbije. Ovoga puta, u program savjetovanja je uvrštena i edukacija Savjetodavaca Poljoprivrednih stručnih službi Srbije.

Osim toga, istovremeno će se održati i 41. Simpozij "Poljoprivredna tehnika" u organizaciji Departmana za poljoprivrednu tehniku Poljoprivrednog fakulteta iz Novog Sada. Savjetovanje agronoma izvrsna je prilika za prezentaciju najnovijih znanstvenih dostignuća Instituta za ratarstvo i povrtlarstvo u oplemenjivanju ratarsko-povrtlarskih biljaka. Još jednom će se okupiti eminentni stručnjaci, predstavnici ministarstava, uspješni privrednici, a priliku za iznošenje iskustava proizvodnje imat će i poljoprivredni proizvođači koji su na NS sortama i hibridima ostavrili vrhunske prinose.

U posljednjih nekoliko godina Savjetovanje agronoma na Zlatiboru posjeti više od 700 poljoprivrednih proizvođača i istraživača zainteresiranih za predavanja stručnjaka i savjete za predstojeću sezonu, znanstvena dostignuća u sektoru poljoprivrede te preporuke sortimenta NS sjemena. Izlaganja sa Savjetovanja objavljuju se u Zborniku referata sa Savjetovanja agronoma Srbije.

Program 49. Savjetovanja agronoma Srbije nalazi se u prilogu članka.


Dokumenti


Tagovi

Savetovaje agronoma Institut za ratarstvo i povrtlarstvo Poljoprivredna tehnika Poljoprivredni proizvođači Zbornik referata Zlatibor Oplemenjivanje ratarsko-povrtlarskih biljaka Poljoprivredni fakultet Novi Sad Hibridi Edukacija savjetodavaca

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]