Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sv. Ivan Zelina
  • 01.05.2014. 13:00

46. Izložba vina kontinentalne Hrvatske

Vođene vinske radionice i male kušaonice dio su ovogodišnjeg programa 46. Izložbe vina kontinentalne Hrvatske

Foto: freedititalphotos.net
  • 198
  • 14
  • 0

Sv. Ivan Zelina, kao jedini grad Lijepe naše koji je održao tradiciju izložbe vina dugih 150. godina, te kao mjesto okupljanja vinogradara i vinara kontinentalne Hrvatske, vinogradarsko-vinarskih stručnjaka i ljubitelja dobrog vina, i ove godine će biti domaćin 46. Izložbe vina kontinentalne Hrvatske.

Broj i kvaliteta uzoraka te respektabilnost ocjenjivačke komisije garancija su da je svako osvojeno odličje pokazatelj zavidne kvalitete ocijenjenog vina. Želja organizatora je da Izložba vina kontinentalne Hrvatske preraste u sajam vina i prateće opreme te u mjesto na kojem će se razvijati rasprava, razmjenjivati mišljenja i dijeliti iskustva. Iz tih razloga, organizatori će ove godine, na prostoru od ukupno 2.000 m2 otvorenog i zatvorenog prostora, zainteresiranim vinarima i vinogradarima omogućiti pojedinačna izlaganja proizvoda i usluga te prezentiranje istih za vrijeme trajanja izložbe vina.

Vinske radionice i male kušaonice obilježit će ovogodišnju izložbu vina

Ovogodišnji program uključuje vođene radionice vinara, tvrtki specijaliziranih za vinogradarstvo, vinarstvo i podrumarstvo te stručnjaka sa Agronomskog fakulteta. Na pomno osmišljenim malim kušaonicama sljubljivat će se vino sa sirevima, šunkom te domaćim specijalitetima. Predstavit će se autohtona sorta Kraljevina kroz vođenu vinsku radionicu, u okviru koje će se pokriti sve etape proizvodnje vina, od loznog cijepa do vina u boci. Po prvi put ove godine, u okviru Izložbe vina kontinentalne Hrvatske, dodijelit će se i nagrade za najbolje ocijenjena vina sjeverozapadne Hrvatske, a vezano za održanu 34. Izložbu vina sjeverozapadne Hrvatske.

Sve dodatne informacije možete dobiti na tel. 01/2019-200, mob. 099/239-11-12 ili putem maila: grad@zelina.hr

Foto: freedititalphotos.net


Tagovi

Izložba vina Sveti Ivan Zelina Male kušaonice Sajam vina Sir Kraljevina Vinske radionice


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]