Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 05.09.2014. 18:00

22. jesenski bjelovarski sajam otvorio svoja vrata!

Sajam u Gudovcu i ovog je puta privukao brojne izlagače i posjetitelje

  • 1.189
  • 219
  • 0

Danas u 11 sati, uz nazočnost brojnih uzvanika, na sajamskom prostoru u Gudovcu, svečano je otvoren 22. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam, koji se održava u organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o., a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede.

Više od 550 izlagača iz Hrvatske i 15 zemalja došlo je prezentirati svoje proizvode. Među njima je 220 izlagača koji su na trodnevnu manifestaciju koja je najveća u regiji doveli 500 grla stoke.

Kao i svake godine, na Jesenskom sajmu predstavit će se brojni izlagači iz zemlje i inozemstva, a održat će se i mnoga stručna predavanja te okrugli stolovi koji će popratiti aktualne teme iz područja poljoprivrede i gospodarstva. Ove godine će se po prvi puta u sklopu Sajma održati i Loreko – sajam lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma na kojem će biti zastupljeni stručni sadržaji te razmjena znanja i iskustava.

Na ovogodišnjem Jesenskom sajmu posjetitelji će moći uživati i u izložbi konja i opreme, demonstracijama western jahanja, rada western konja te potkivanju konja i terapijskom jahanju na prostoru Western ranch-a. U subotu s početkom u devet sati, održat će se natjecanje u kuhanju "Ribljeg paprikaša" dok je za nedjelju predviđeno natjecanje u kuhanju "Lovačkog gulaša".

Sajam će trajati od petka do nedjelje (05. do 07. rujna 2014. godine), a za posjetitelje će biti otvoren svakog dana od 9 do 18 sati. Pozivamo sve da u svoje vikend planove uvrste i posjet 22. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu koji i ove godine nudi pregršt zanimljivog, edukativnog ali i zabavnog sadržaja.

Kao i ranijih godina, sajam je mnogim poljoprivrednicima prilika da si priušte adekvatne strojeve i mehanizaciju koristeći prigodan popust. Odmah prvog dana prodan je i najskuplji izložak, Silokombajn Jaguar 960 tvrtke Claas za 4,3 milijuna kuna s PDV-om.

U prilogu članka donosimo Program, Raspored predavanja, Popis izlagača te Plan 22. Jesenskog sajma, a naše kolege pobrinule su se da vam "sa lica mjesta" prenesu dijelić sajamske atmosfere putem foto galerije.

Vidimo se u Gudovcu!


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Gudovac Jesenski bjelovarski sajam Snježana Španjol Stručna predavanja Loreko Lov Ribolov Ekologija Ruralni razvoj Izložba konja Western jahanje Terapijsko jahanje Svečano otvorenje


Partner